Kuvaus

Kovakantinen.
358 sivua

Eoin Colfer: Fowlin kaksoset
(Fowlin kaksoset #1)
WSOY 2020.
Alkuteos "The Fowl Twins" ilmestynyt 2019.

SAAMMEKO ESITELLÄ: ARTEMIS FOWLIN PIKKUVELJET MYLES JA BECKETT.

11-vuotiaat Myles ja Beckett Fowl ovat kaksoset. Vallaton vaaleakiharainen Beckett murjottaa aina, kun joutuu pukemaan vaatteet päälleen. Tummatukkainen Myles on huipputarkka ulkomuodostaan ja 3D-tulostaa itselleen uuden puvun joka päivä.

Juuri sinä yönä, kun Myles ja Beckett ovat kahteen pekkaan kotona pelkän Fowlien tekoälyturvajärjestelmän vahdittavina, tapahtuu kummia. Perheen kotisaarelle pelmahtavat maan alta karannut minipeikko, ikuista elämää havitteleva pahisherttua, salaperäinen agenttinunna ja kokematon keijupoliisi. Alkaa kiihkeä seikkailu, jonka pyörteissä Fowlin neuvokkaat kaksoset joutuvat tulilinjalle, siepataan, haudataan, pidatetään ja jopa murhataan (onneksi vain tilapäisesti). Mikpä lujittaisi paremmin kaksosten sidettä toisiinsa!

Fowlin kaksoset on ratkiriemukas seikkailu Irlannin suosituimman tarinaniskijän kynästä. Eoin Golferin maailmanmaineeseen nostanut fantasiaromaani Artemis Fowl, joka kertoo kaksosten isoveljen Artemiksen ja maanalaisen keijukansan kohtaamisesta, saapuu 2020 valkokankaille Disney-elokuvana.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 13.6-23.6.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 22 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 67 vrk 22 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.