Kuvaus

Erämaan kutsu : Call of the Wild (5dvd)
The Complete Series (5dvd)



TV-sarja
Erämaan kutsu kertoo nuoresta Miles Challenferista ja vetokoira Buckista, jotka kohtaavat Yukonin erämaassa kultakuumeen kiivaimpina vuosina.

Miles haaveilee erämaaoppaan ammatista, mutta isäpuoli vastustaa hänen suunnitelmiaan ankarasti. Kohtalo päättää kuitenkin toisin ja johdattaa hänet hurjiin seikkailuihin seudun koskemattomissa ja karuissa vuoristomaisemissa.

Animal Planetin tuottama seikkailusarja "Erämaan kutsu" perustuu Jack Londonin samannimiseen klassikkoromaaniin. Huimaavan kauniissa luonnonmaisemissa tapahtuva tarina on yhdistelmä jännitystä ja draamaa.

Ohjaus: Michael Toshiyuki Uno, Alan Smithee

Pääosissa: Rick Schroder, Gordon Tootoosis, Duncan Fraser, Richard Newman, Brent Stait
2000
10 h 13 min


bonus dvd (elokuva)

Koira nimeltä Buck tulee varastetuksi Kaliforniassa, ja myydään Yukoniin Alaskaan. Alaskan kylmässä ja villin armottomassa erämaassa Buck joutuu raatamaan rekikoirana. Elämä on kovaa ja vain vahvimmat selviävät... Eletään suuren kultarynnäkön aikaa.

Vaikka Buckia kohdellaan erittäin huonosti, ja se näkee jatkuvasti nälkää, tulee siitä vähitellen muiden koirien taitava ja vahva johtaja. Sitten kohtalo puuttuu peliin ja Buck saa uuden isännän - John Thorntonin. Thornton on kullanhuuhtoja, ja tarkoituksena hänellä on löytää muuan kaukainen joki.

Matka joelle on pitkä ja erittäin vaarallinen, lisäksi alue kuuluu Yeehat intiaaneille. Erämaan keskellä Buck kuulee villien “veljiensä” kutsun, ja sen vapauden kaipuu voimistuu entisestään...


Rutger Hauer, Bronwen Booth, Charles Powell

1997
1 h 30 min

parissa levyssä on joku jälki (toimivat soittimellani moitteitta)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 17 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 58 vrk 17 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.