Kuvaus

Tämä taidelehti kuuluu Saksassa keräily harvinaisuuksiin. Koko on mielestäni aika suuri ; 38x27cm, paksuutta noin 1cm verran. Sivuja 197, joista suurin osa kuvaa taide kohteita, rakennus arkitehtuuria, kuvanveistoa, historiaa ja hyvin mielenkiintoisia ovat varmaan myös noin 50 sivua senaikaisia mainoksia!  Valtavan upeita ja moni merkki tuote on yhä tänään esillä.  Paino on 1284 g eli noin 1,3kg. Kunto on aika hyvä, mutta esim. selkää on kirkkaalla teipillä korjattu jne.. on aivan aito JOULUNUMERO vuodelle 1941, ei mikään Repro tai Copy, vaan ihka aito 75 vuotta vanha! Painopaperin laatu on korkealuokkaista ja kuvat hyviä. Monivärikuvia, joskin suurin osa lienee m/v kuvia.

BUC22OK301 Kirja lehti keräily harvinaisuus hakaristi ajan Saksasta. Ehdoton myös sota ajan tutkijoille, militääri sota puolustusvoimat jne. lentokone ase teollisuus . Taiteilija kuvanveistäjä jne. saattaisi olla myös kiinnostunut, valitettavasti tällä  on harvinaisuutensa takia oma hintansa, antiikkia ! Säilytä, näitä ei ole liikoja enää maailmassa. Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Toiminta on harrastus, oikeastaan vain eräs sivuharrastus ja viikottain joku ostaa pari kolme kohdetta.
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin.
Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

125 €
tai
Sulkeutuu 114 vrk 11 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

125 € Sulkeutuu 114 vrk 11 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.9. klo 8:31

joko mie saan sen levyn

6.9. klo 10:00

kunhan maksu näkyy täälläpäässä, niin saan postiin ja informoin siitä sinua. Malta odottaa, viive johtuu pankeista ja niiden hitaudesta.