Kuvaus

Myyn kuvissa olevan muinaisen jätti hai megalodonin hampaan. Megalodon oli suurin koskaan elänyt meripeto, joka saalisti jopa rantavedessä kahlanneita tyrannosaurus. Megalodon oli niin suuri, että se olisi voinut nielaista pikkubussin. Poikittain. Viimeisessä kuvassa hieman kokovertailua eri lajien välillä.

Megalodonit elivät aikoinaan lähes koko maapallon alueella, mutta jotkut alueet ovat todella harvinaisia megalodonalueita. Suurin alue, josta megalodonin hampaita ei löydy juuri koskaan on Afrikka. Tämä myynnissä oleva megalodonin hammas on peräisin Saharan aavikkoalueelta, tarkemmin sanottuna Dakhlan kerrostumista. Aluetta kutsutaan poliittisten näkemysten mukaan joko osaksi Marokkoa tai Länsi-Saharan tasavallaksi. Megalodonalueena se on harvinainen ja se toki heijastuu hintoihinkin.

Hampaan mitta on noin 10cm, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Tämän alueen hampaaksi fossiilin kunto on erittäin hyvä. Yksikään halkeama ei ulotu hampaan läpi, hampaasta ei puutu paloja ja hammas on vankka. Ei korjauksia tai muutoksia. Hammas on halutussa "luomu"kunnossa. Jos keräät harvinaisuuksia, tämä on ehdottomasti sellainen. Olen keräillyt megalodonfossiileja ikuisuuden, mutta onnistunut saamaan Suomeen vain kaksi Länsi-Saharan hammasta. Toisen pidän tietysti itse, mutta tässä on sinullekin tilaisuus napata omasi.

Hakusanat:
Hai, muinaishai, jättihai, superhai, megalodon, Sahara, fossiili, hammas, hammasfossiili, hainhammas, hainhammasfossiili

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 19 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

350 € Sulkeutuu 1 vrk 19 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.