Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Erkki Alaja: AJATUKSIA, ESIMERKKEJÄ JA IDEOITA URHEILIJOIDEN URATAITOJEN KEHITTÄMISEKSI. Valokuvat: Aki-Pekka Sinikoski. Respect n:o 3. 2010 Veikkaus Oy. 175-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Respect n:o 3: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita urheiljoiden urataitojen kehittämiseksi (2010) on kolmas Veikkaus Oy:n julkaisema Respect-kirja. "Olet mielenkiintoinen ihminen muille niin kauan kuin olet urheilija. Kun lopetat urheilemisen, mielenkiinto sinua kohtaan vähenee päivä päivältä. Urheilijalle isot ovet ovat auki. Uran aikana pystyy luomaan sellaisen verkoston, joka voi olla tutkintoakin tärkeämpi. Tutustu ihmisiin, erilaisiin ihmisiin, anna aikaasi, energiaasi, itseäsi, anna mitä osaat. Ei kaikkia kiinnosta aina pelin lopputulos, pikemminkin kaikki se mitä on lopputuloksen takana. Ihmiset haluavat tuntea kuuluvansa tarinaan." Näin haastavasti puhuu Aki Riihilahti verkostoitumisesta. Kolmannessa Respect-julkaisussa Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita urheilijoiden urataitojen kehittämiseksi urataidot on jaoteltu yhdeksään taitoon, joita ovat Reilu Peli, taloudenhoito, valmentajayhteistyö, mediajulkisuus, sponsorointiyhteistyö, manageriyhteistyö, verkottuminen, ajanhallinta ja ammattiurheilijan arki. Uratöihin liittyvät tietopaketit täydentyvät huippu-urheilijoiden tarinoilla. Kirja on jatkoa vuonna 2008 ilmestyneelle ensimmäiselle ja vuonna 2009 ilmestyneelle toiselle Respect-julkaisulle. Julkaisun kustantaja Veikkaus Oy haluaa vahvistaa urheilumme ydintä ja kannustaa kaikkia urheiluihmisiä ja -yhteisöjä aktiiviseen Respect-toimintaan. Hienon urheilukulttuurin keskeinen osa on aito huolenpito urheilijoista. Julkaisun on kirjoittanut ja tarinat koonnut mainostoimisto Pähkinän vetäjä Erkki Alaja, joka tunnetaan monipuolisena urheilumiehenä ja urheilumarkkinoinnin uranuurtajana maassamme.

 

2. Erkki Alaja: AJATUKSIA, ESIMERKKEJÄ JA IDEOITA VALMENTAJUUDEN VAHVISTAMISEKSI. Valokuvat: Aki-Pekka Sinikoski. Respect n:o 5. 2013 Veikkaus Oy. 140-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Respect n:o 5: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita valmentajuuden vahvistamiseksi (2013) on viides Veikkaus Oy:n julkaisema Respect-kirja.  "Tuloksia syntyy silloin, kun urheilija käyttää vahvuuksiaan. Jos hän ei käytä, minun tehtävänäni on auttaa yksittäisiä pelaajia ja joukkueita kaivamaan vahvuudet esiin. Vahvuuksien summan pitää olla riittävä, jotta vastustaja voitetaan. Myös pelaajan aito kunnioittaminen on tärkeä ohjenuora. Kohtele pelaajiasi kuten toivot heidän kohtelevan itseäsi." Näin puhuu Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettman omasta toimintafilosofiastaan. Teoksen I osassa valmentajuudestaan kertovat Dettmanin lisäksi Kalevi Tuominen, Juha Hirvi, Pirjo Lehtinen, Kyösti Laasonen, Laura Ahonen, Susanna Haarala ja Maaret Siromaa, Simo Tarvonen, Christina Forssell. Teoksen II osa sisältää tietopaketin suomalaisesta valmentajuudesta ja valmentajien arvostusohjelman. Valmentajaa pidetään yleisesti urheilijan taustajoukon tärkeimpänä henkilönä. Julkaisun kustantaja Veikkaus Oy haluaa olla vahvistamassa suomalaista valmentajuutta ja nostamassa valmentajien arvostusta. Julkaisun on kirjoittanut ja tarinat koonnut mainostoimisto Pähkinän vetäjä Erkki Alaja, joka tunnetaan monipuolisena urheilumiehenä ja urheilumarkkinoinnin uranuurtajana maassamme.

Veikkaus Oy on julkaissut teokset Respect n:o 1: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita kannustavan urheilukulttuurin kehittämiseen (2008), Respect n:o 2: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita urheilijoiden elämänhallintataitojen kehittämiseksi (2009), Respect n:o 3: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita urheilijoiden urataitojen kehittämiseksi (2010), Respect n:o 4: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita yhteisöllisen urheilukulttuurin vahvistamiseksi (2011), Respect n:o 5: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita valmentajuuden vahvistamiseksi (2013), Respect n:o 6: Ajatuksia, esimerkkejä ja ideoita naisjohtajuuden edistämiseksi suomalaisessa liikuntakulttuurissa (2014).

Erkki Alaja (s. 1952) on urheiluvaikuttaja, entinen jalkapalloilija ja käsipalloilija, tietokirjailija sekä urheilumarkkinoinnin uranuurtaja. Pelaajauran jälkeen hän on toiminut mm. oman mainostoimistonsa Pähkinän toimitusjohtajana, Helsingin Jalkapalloklubin toimitusjohtajana ja AC Allianssin puheenjohtajana. Erkki Alaja on kirjoittanut useita kirjoja urheilu-markkinoinnista ja -sponsoroinnista. Alajan ja Mikael Forssellin teos Vielä yksi maali (2007) kertoo Forssellin urasta ja elämästä. Alaja on kirjoittanut myös elämäkerran Aulis Rytkönen – Monsieur Magic (2009).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 15 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 43 vrk 15 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.