Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Erkki Kujala : Sodan pitkä varjo - Sota-ajan lasten elämä

Sodasta kärsi koko Suomen kansa ja sen varjossa kasvoi suuri joukko lapsia. Lapsuutta leimasivat isän poissaolo, pelko, puute lähes kaikesta ja raskas työ. Rintamalta palanneet isät olivat usein hermostuneita ja äkkipikaisia, ja monesti isän puhumattomat traumat ovat vaikuttaneet myös heidän lastensa tunne-elämään ja sitä kautta uusiin sukupolviin. Kun isä vielä käytti kaiken tarmonsa työhön, jäi suhde lapsiin usein etäiseksi.

Kaikesta huolimatta sota-ajan lapsista kasvoi työteliäitä ja selviytymään oppineita kansalaisia, jotka rakensivat nykyisen hyvinvointivaltiomme. Näistä ominaisuuksista voisivat nuoremmat sukupolvet ottaa oppia.

Sodan pitkä varjo tuo ajankohtaiseen keskusteluun sota-ajan lasten kokemukset heidän omina muistoinaan. Kirja antaa virikkeitä muisteluun sota-ajan kokeneille sekä tietoa nuoremmille, jotka eivät tuosta ajasta juuri mitään tiedä. Teos perustuu pitkälti tekijänsä keskustelua herättäneeseen väitöskirjaan Sodan pojat.

Painovuosi: 2009
Painos: 1. taskukirjapainos
Sivumäärä: 280
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Paratiisipokkarit

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 206

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 91 vrk 16 h 23 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 91 vrk 16 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.