Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Erkki Maasalo : Sir Henrik saa tehtävän - Henrik Ramsayn ulkoasiainministerikausi 1943-1944

Tri Erkki Maasalon väitöskirja on poikkeuksellinen teos monessa suhteessa. Sen aiheena on henkilö, jonka kaikki tunsivat nimeltä, mutta josta kukaan ei tiennyt juuri mitään. Hän oli Henrik Ramsay, marskin luottomies, joka toimi Suomen ulkoministerinä 1943-44.

Tehtävä, jonka ylipäällikkö hänelle antoi, ei ollut mitätön: rauha Neuvostoliiton kanssa. Anglofiilinä tunnettu Suomen Höyrylaiva Oy:n johtaja joutui nyt puun ja kuoren väliin suurvaltapolitiikan syövereissä. Vuonna 1944 rauha saavutettiin ja Ramsay palkittiin – vankeudella sotaansyyllisenä.

Maasalo on ensimmäinen tutkija, joka on tosissaan käynyt käsiksi Ramsayn toimintaan ja tutkinut sitä perusteellisesti. Aimmin monet kirjoittajat ja muistelijat ovat kyllä omineet itselleen Ramsayn asioita, joten tosiasioiden oli aika tulla esiin.


Painovuosi: 2004
Painos: 1.
Sivumäärä: 514
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Fenix-Kustannus Oy

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 602

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.1.2018 15:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.