Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, TODELLA HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen teos maapallon legendaarisimman vapaustaistelija CHE GUEVARAN diggareille.

Ernesto CHE Guevara: VALLANKUMOUSSOTA KUUBASSA

Tähän kirjaan on koottu muistelmat, jotka Ernesto Che Guevara ehti kirjoittaa Kuuban vallankumoussodasta. Tämä kirja on totuudenmukainen selonteko tapahtumista, jotka todella ovat tärkeä osa Amerikabn historiaa.

"Che kaatui puolustaessaan tämän maanosan sorrettujen ja riistettyjen etuja, puolustaessaan heidän asiaansa, puolustaessaan koko maailman köyhien ja osattomien asiaa. Hänen esimerkillistä käyttäytymistään ja epäitsekkyyttään taistelussa asiansa puolesta eivät pysty edes hänen katkerimmat vastustajansakaan kiistämään. Historian perspektiivissä miehet, jotka toimivat kuten hän toimi, miehet jotka tekevät kaikkensa ja antavat kaikkensa sorrettujen hyväksi, kasvavat päivä päivältä yhä mittavampaan suuruuteen ja heidän muistonsa kovertuu yhä syvemmälle kansojen sydämiin. Imperialistivihollisemme alkavat tajuta tämän, eikä tule kestämään kauan ennen kuin käy toteen, että hänen kuolemansa ajan pitkään on oleva kuin siemen, josta kasvaa miehiä, jotka ovat päättäneet seurata hänen esimerkkiään."

- Fidel Castro muistopuheessaan 18.10.1967

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2005

Suomentanut Juhani Hiili

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 18:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.