Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 Erno Paasilinna (toim): Valkoima Lapin kuvauksia Tuntureilta ja metsistä 

Tuntureilta ja metsistä on mahtava Lapin kuvausten valikoima, joka alkaa 1300 -luvulta ja päättyy nykyaikaan - historiallisia asiakirjoja, pappien, runonkerääjien, matkailijoiden, tutkijoiden, virkamiesten ja kirjailijoiden kertomaa. Siinä liikutaan enimmäkseen nykyisen Lapin läänin alueella, mutta mukaan on otettu myös Ruijan, Petsamon ja Kuolan kävijöiden muistelmia.

Vaikka antologia rakentuukin klassikoiksi nousseiden lapinkuvaajien  varaan, se siältää myös runsaasti uusia löytöjä. Moni ansiokas novelli, romaanikatkelma tai muistelma, joka on lipunut loppuun myytyjen teosten ja suppealevikkisten aikakauskirjojen mukana unohduksiin, on jälleen tarjolla suurelle lukijakunnalle.

Vasta tätä mittavaa Lappi - kirjaa tutkiesssan huomaa iloisesti yllättyen, miten rikaaseen ja moni-ilmeiseen kerrontaan tunturien ja metsien maa on innoittanut monen vuosisadan aikana kokijoitaan ja näkijöitään. Kirja on edustava läpileikkaus parhaasta suomenkielisestä lappiaiheisestä kirjallisuudesta, sen suuri loppuunyhteenveto...

1. painos vuodelta 1986, WSOY, 617 sivua  - Kovakantinen siisti kirja kansipapereineen. 

tk huutajalle !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2017 21:28

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.