Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön, ESAB OrigoMig C250 on portaallisesti säädettävä, kompakti MIG/MAG-hitsauskone!

ESAB OrigoMig C250 MIG-hitsauskone on ihanteellinen jokaiselle, joka haluaa korkealaatuisen ja helppokäyttöisen koneen laadukkaisiin hitsauksiin. OrigoMig C250 hitsauslaite on portaittaisella jännitteen säädöllä varustettu virtalähde MIG/MAG -hitsaukseen. Sisäänrakennettu langansyöttö yhdistettynä virtalähteen keveyteen tekevät hitsauslaitteesta ihanteellisen ratkaisun maanviljelijöille, autokorjaamoille sekä kevyeen tuotantoon. Hitsauskoneen takuuaika 3 vuotta!

ESAB OrigoMig C250 hitsauslaite soveltuu MIG/MAG-hitsaukseen teräs- ja ruostumattomilla sekä alumiinilangoilla ja suojakaasuttomilla täytelangoilla lankahalkaisijoille 0.6-1.2mm.

Toimitukseen sisältyy: OrigoMig C250 hitsauskone, MXL 270 3,0metrin hitsauspistooli, 3 m:n verkkokaapeli pistokkeella, 3:n metrin maadoituskaapeli ja -puristin, kaasuletku 1,5 metriä, kaasupullohylly, kaasupullon kiinnitysketju ja käyttöohje.

OrigoMig C250 hitsauskone on varustettu moniportaisella jännitteen säätökytkimellä ja langansyöttönopeuden potentiometrillä, jolloin oikeat säädöt löytyvät helposti. OrigoMig C250 koneessa voidaan jälkipalo- ja pistehitsausaikaa säätää. Ne on varustettu jäähdytyspuhaltimella ja ylikuormitukselta suojaavalla lämpösuojalla. Toimitukseen sisältyvä kaasujäähdytteinen MXL270 hitsauspistooli on ergonomisesti ja käyttäjäystävällisellä kädensijalla muotoiltu. Pistoolin optimoitu jäähdytysteho merkitsee kulutusosien pidempää käyttöikää. Lisävarusteena OrigoMig C250 kone voidaan varustaa digitaalisella V/A-mittarilla ja CO2 lämmittimen muuntajalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

800 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.6.2021 7:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.