Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva (Irroitettavassa kansipaperissa pienen pientä käytönjälkeä) kovakantinen ensipainos YK-joukkojen / Suomi sotilaiden diggareille.

Esko Heikkinen: OP Khian Tehtävä Libanonissa

Tykkien jylinää, käsiaseiden rätinää, uinuvan erämaan karua kauneutta; äänetöntä itkua, valvottuja öitä, varuillaan oloa, arjen pieniä iloja.

Esko Heikkisen kolmas YK-kirja on riipaiseva, lennokas ja rento kuvaus, jossa tekijän aiempien kirjojen tavoin tunne ja huumori ovat vahvoina läsnä.

Teos on koskettava, autenttinen dokumentti YK:n sotilastarkkailijan työstä ja perhe-elämästä. Suomalaisten YK-pataljoonien arvokas työpanos saa tarinassa sijansa, onhan Lähi-idän rauhanturvatehtävissä palvellut yli 20 000 suomalaista miestä ja naista.

Heikkisen teos lähtee liikkeelle vuodesta 1976 ja huipentuu vuoden 2006 dramaattisiin pommituksiin Etelä-Libanonissa. Kirja pohjautuu tarkkailijaveteraanien kokemuksiin, tekijän puolison Anja Heikkisen päiväkirjaan ja kirjeenvaihtoon, YK:n raportteihin ja useista eri lähteistä saatuun muuhun asiakirja-aineistoon

1. painos

Edico Oy

Jaarli Oy  Turenki 2008

VOITTOHUUTO ja PK. 4.50e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 8 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 17 vrk 8 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.