Kuvaus

Tuotteen Esperanza EKH011 Musta induktioliesi kuvaus


Esperanza EKH011 Musta induktioliesi

Tutustu uuteen Esperanza EKH011 Mustaan induktioliesiin – täydellinen valinta moderniin keittiöön!

Tämä induktioliesi tarjoaa tehokkaan ja nopean ruoanlaiton kokemuksen. Sen innovatiivinen induktioteknologia mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön ja nopean kuumenemisen. Sinun ei tarvitse enää odottaa, kun liesi lämpenee – voit aloittaa ruoanlaiton heti haluamallasi hetkellä.

Esperanza EKH011 Musta induktioliesi tarjoaa myös monia käteviä toimintoja, jotka helpottavat arkipäivän ruoanlaittoa. Siinä on erilaisia keittotasoon integroituja ohjelmia, kuten keittolevyjen yhdistäminen, ajastin ja puhdistustoiminto. Näiden toimintojen avulla voit räätälöidä ruoanlaittosi tarpeidesi mukaan ja säästää aikaa ja vaivaa.

Tämä induktioliesi on myös erittäin turvallinen käyttää. Se on varustettu lapsilukolla, joka estää pienten lasten pääsyn liesiin. Lisäksi, sen automaattinen sammutustoiminto varmistaa, että liesi sammuu itsestään, jos se jää vahingossa päälle.

Esperanza EKH011 Musta induktioliesi on tyylikäs ja kestävä valinta, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöön. Sen musta ulkoasu ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan. Lisäksi, sen laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne varmistavat pitkäikäisen käytön.

Osta nyt Esperanza EKH011 Musta induktioliesi ja nauti huippuluokan ruoanlaittokokemuksesta sekä tyylikkäästä design

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.