Kuvaus

Tuotteen Esperanza EKP005W popcorn popper Musta Valkoinen 0,27 L 1200 W 0,27 L 1200 W kuvaus


Esperanza EKP005W popcorn popper Musta Valkoinen 0,27 L 1200 W

Esperanza EKP005W popcorn popper on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat herkullista popcornia. Tämä popcorn-kone tarjoaa sinulle nopean ja helpon tavan valmistaa herkullisia popcorn-annoksia kotona. Sen mustavalkoinen muotoilu sopii täydellisesti keittiöön tai olohuoneeseen, ja sen kompakti koko mahdollistaa sen helpon säilyttämisen.

Tämä popcorn-kone on varustettu tehokkaalla 1200 W moottorilla, joka takaa nopean ja tasaisen popcornien valmistuksen. Sen 0,27 litran tilavuus riittää valmistamaan tarpeeksi popcornia koko perheelle tai ystäväporukalle.

Esperanza EKP005W popcorn popperin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Sen kätevä kansi estää popcornin putoamisen ulos, ja sen läpinäkyvä rakenne mahdollistaa popcornin valmistusprosessin seuraamisen. Voit myös säätää lämpötilaa omien mieltymystesi mukaan, jolloin saat juuri haluamasi kypsyyden ja maun.

Tämä popcorn-kone on valmistettu kestävästä materiaalista, joten se kestää käyttöä pitkään. Sen helppo puhdistettavuus tekee siitä myös erittäin käytännöllisen valinnan.

Esperanza EKP005W popcorn popper on täydellinen valinta kaikille popcornin ystäville, jotka haluavat nauttia herkullisista popcorn-annoksista kotona. Tilaa omasi jo tänään ja kutsu ystävät katsomaan elokuvia popcornin kera!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 8 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.