Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen isokoteloinen vuokrakasetti Esselte Videon alkuperäiskotelossa. Kunto tarkastettu LG:n nauhurilla 4.3.2020. Myöhäinen VHS-julkaisu, muistaakseni vasta vuodelta 1988. Liekö sitten ollut niin suosittu elokuva aikoinaan elokuvissa, että videojulkaisua lykättiin näinkin myöhäiseen. Kasetissa on hieno hologrammitarra, joka varmistaa alkuperäisyyden ja jos en aivan väärin muista, niin tämä on ainut Esselte Videon julkaisu, jossa käytettiin macrovision-häirintäsignaalia. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

E.T. The Extra-Terrestrial (1982)

E.T.: The Extra-Terrestrial

aka E.T. the Extra-Terrestrial ; E.T. the extra-terrestrial ; E.T. ; ET - the extra-terrestrial ; E.T. The Extra-Terrestrial - Special Edition ; E.T. l'extraterrestre

Ryhmä: Esselte Video (FI)

Steven Spielbergin sydäntälämmittävästä mestariteoksesta, joka kertoo nuoren pojan ja vieraalta planeetalta saapuneen vierailijan välille syntyvästä molemminpuolisesta kiintymyksestä, on ollut kaikkien aikojen suosituin elokuva.
Elokuvassa on runsain mitoin mielikuvituksellisuutta ja taikavoimaa, joka saa yleisön kaikkialla maailmassa sekä nauramaan että itkemään. "E.T. The Extra-Terrestrial" kertoo koskettavasti pienestä, eksyneestä muukalaisolennosta, joka solmii ystävyyden Elliott-nimisen 10-vuotiaan pojan kanssa. E.T. oppii tuntemaan millaista on elämä maapallolla ja Elliott puolestaan oppii, että ystävyys ei tunne maallisia rajoja.
Tarjoamalla ikimuistettavia osasuorituksia, kiehtovaa musiikkia ja lumoavia kohtauksia elokuva kutsuu jokaisen jakamaan luomansa taianomaisen tunnelman. E.T. on enemmän kuin pelkkä elokuva - se on elämys, jota et milloinkaan unohda!

Ohjaus:
Steven Spielberg

Käsikirjoitus:
Melissa Mathison

Näyttelijät:
Dee Wallace
Henry Thomas
Peter Coyote
Robert MacNaughton
Drew Barrymore
K.C. Martel
Sean Frye
C. Thomas Howell
Erika Eleniak
David M. O'Dell
Richard Swingler
Frank Toth
Robert Barton
Michael Darrell
David Berkson


Maa: USA

Genre: Family / Sci-Fi
 


Id: SF-72162



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 2 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 61 vrk 2 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.