Kuvaus

ET-lehti 4 / 1989

Sisältöä:

-Joutsenet toivat kevään. Erään huhtikuun päivänä kaivatut joutsenet saapuivat sulaan paikkaan koskenniskaan. Yksinäinen minkki sai uljasta seuraa ja piilostaan tiiraillut ihminen unohtumatonta katsottavaa.
-Eilen, tänään, huomenna
-Kirjoituskilpailu. Ensimmäinen saattoreissu. Et-lehden lukijat pääsevät hersyttelemään ensimmäisen saattoreissunsa muistoja kirjoituskilpailussa.
-Kuukauden vieras Mauri Faven ei pidä lokeroista. Taiteilija Mauria Faven ei pidä lokeroista ja paketeista, joihin ihmiset haluaisivat toisensa sulloa. Hänen mielestään ihmisille tulisi sallia monenlaisia ominaisuuksia ja tunteita, ja hyväksyä ne.
-Uutuslääke helpottaa eturauhasvaivoja. Pratsoniini-lääkettä on käytetty vuosikausia liian korkeaan verenpaineen hoitoon. Sen on nyt todettu helpottavan myös eturauhasen liikakasvusta aiheutuvia oireita.
-Onnimanni
-Kirjat
-Paula Porkka ja journalistin matka. Tuttu radioääni Paula Porkka eli vuosikausia tapahtumien pyörteissä niin Lähi-idässä kuin Euroopan sydämessä. Nyt hän on koonnut kokemaansa, impressioita ja tuokiokuvia, kirjaksi.
-Kun mieli on musta. Deperssio eli masentuneisuus on yleisin yli 65-vuotiaitten psyykkinen sairaus. Usein se on kätketty kokonaan, tai se on naamioitunut ruumiin sairauksiksi. Masentunut ihminen kaipaa kuuntelua ja ymmärrystä.
-Aikuisen naisen oma kauneuskoulu
-Matti Hakkarainen
-Laserhoito sopii peräpukamille. Peräpukamia on hoidettu laserilla Suomesssa kaksi vuotta. Hoidosta on saatu lähes yksinomaan myönteisiä kokemuksia.
-Suuri matkailupaketti. Terveisiä Suomesta! Olemme koonneet lomailukauden lähestyessä 40 sivua asiaa kotimaamme matkailusta. Kerromme uusista ja vanhoista nähtävyyksistä, annamme tietoa ja vihjeitä majoituksesta sekä matkatarvikkeista, käymme niin Helsinkiä kuin Lappiakin ihailemassa, haastatamme niin matkailuministeriä kuin muitakin matkaajia.
-Minun runoni
-Neulo kesäiltoihin kaunis villajakku
-Horoskooppi
-Rehevät perannat peittävät ja koristavat. Jos kaipaa komeata vihreää pihaa, muttei kaipaa alituista puuhailua pihalla, perannat ovat hyvä vaihtoehto. Kookkailla lehtevillä perannoilla voi kaunistaa pihan varsin helposti kunhan valitsee kasvupaikan oikein ja tekee perustyöt kunnolla.
-Valtion ja kuntien työeläkkeet uusiutuvat. Valtion ja kuntien työntekijöiden eläkkeet uudistuvat. Työntekijät saavat omat joustavat varhaiseläkkeensä. Eläke-ehtojen paranemisesta tai huononemisesta ollaan monta mieltä.
-Tilaa tarvikkeet ja tee Ã?änekosken ryijy!
-Ei tosikoille
-Piilosanat
-Kuvaruudukko
-Palvelupalsta
-Kirjeitä, ratkaisuja
-Suomen herkulliset ruokareitit. Suomessa on itäinen ja läntinen ruokareitti. Niiden varrelta voit saada syödäksesi paikallisia herkkuja, kunhan vain osaat kysellä. Lappiin matkaavan kannattaa tutustua jo etukäteen Lapin erikoisuuksiin, lohi ja poronkäristys eivät ole ainoat vaihtoehdot.
-Etsi teksti. Voit voittaa kylpytakin

128 sivua

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 11 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 82 vrk 11 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.