Kuvaus

Tässä olisi hiljaisempien peltojen, niittyjen tai metsien etsijälle tai metallinetsimellä kultaa etsivälle etsijälle oiva yhdistelmä joka vähentää käsien puutumista tehokkaasti. Eli jonkun maan armeijan/sotilasvoimien todella kestävä vyö ja kaivuuvälineen koukku.

VYÖ on todella uskomattoman hyväkuntoinen. En muista oliko vyö uusi ja ylijäämävarastoa sen joskus ostaessani vai oliko vähän käytetty, mutta itselläni on tämä ollut yhdellä siistillä reissulla ja siistillä käytöllä mukana. Joten vyön kuntoluokitus on hyvä, kaikki on ehjää ja hyvin kiinni. Vyön pituus näkyy ilmoituksen valokuvasta ja kuten toisesta valokuvasta huomaa on säätövara vielä joitakin senttejä, lähemmäs 10 cm uskoisin, jos ajaa ihan soljet ihan rajoille asti.

KOUKKU on ollut pari kertaa käytössä. Hyväkuntoinen koska käytetty. Tämä SLING YOUR HOOK on universaali, eli voit käyttää vyössä kuin vyössä ja saat lapion siihen kätevästi killumaan ja kädet on vapaana, eivätkä kädet puudu. Kun kaivuri killuu tuossa vapaasti omalla painollaan se on helppo ja nopea ottaa siitä käyttöön ja palauttaa taas odottamaan seuraavaa piippiä. Lisäksi mahdollisissa kaatumisissa ja läheltä piti-tilanteissa koukku on turvallinen kun kaivuri pääsee koukusta heti irtoamaan ja itse koukku on helposti vyöltä irroitettavissa. Tämä on erittäin simppeli härpäke josta suuri hyöty asiaa ymmärtävälle. Hakun saa tähän myös killumaan hakun mallista riippuen. Jos päässä ei ole vitjalenkkiä, niin vaijereista ja putkikiristimestä saa lenkin terän juureen kätevästi.

Nämä on myynnissä koska itselläni ei mahdollisuutta tai pääsyä etsimään pelloille, niityille tai metsiin, vaikka voihan näitä varmasti käyttää myös isoilla rannoilla ja rantaetsinnöissäkin. Vyö on ostettu Supernova ja koukku on ostettu Briteistä.


Lapiokoukku, kaivurikoukku, hakkukoukku, armyvyö, armeijan vyö, koukkuvyö, sota, metallinetsintä , kullanetsintä, huispaus, rantaetsintä, peltoetsintä, metsäetsintä, piippaus, Metallinetsin, Metallinpaljastin, varustevyö, etsijä, etsintä, taktinen vyö,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Sulkeutuu 5 vrk 4 h 2 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 14 € Sulkeutuu 5 vrk 4 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.