Kuvaus

[AC1015] 

Kuvanmukainen  HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen ensipainos [Libristi kappale] EVA DAHLGREN lukiolaisille.

MAKSAA TILATTAESSA 19,80e + PK. -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/kuinka-lahestya-puuta-9789510317266  [Tosin painos on jo LOPPUUNMYYTY] :-)
 

Eva Dahlgren: Kuinka lähestyä puuta

Kuinka puuta lähestytään? Mistä tulee idea laulun melodiaan? Miten teksti syntyy ja minkälaisista aiheista? Mitkä asiat elämässä ovat laulun arvoisia? Miltä tuntuu ihmisestä, joka hämillään ja vastahakoisesti kääntää yksityiselämänsä kiviä ja näyttää mitä niiden alla piilee, ja joka sitten astuu esiintymislavalle laulamaan tästä kaikesta tuhatpäiselle yleisölle? Odotetun uuden levyn Snö syksyllä 2005 julkaissut Eva Dahlgren kirjoitti "matkapäiväkirjan" luovan työn ilosta ja vaikeudesta sekä omasta elämästään. Hän kertoo muun muassa lapsuudestaan sekä rakkaudestaan Efvaan ja lapsiin. Muistiinpanot alkavat syyskuussa 2003 ja päättyvät Helsingin juhlaviikkojen elokuisen konsertin jälkeen 2005. Lukijalle kirja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman suositun tähden mielenmaisemaan. Eva Dahlgrenilta on aiemmin suomennettu kaksi hurmaavaa lastenromaania, joiden pääosassa ovat koirakaverukset Lasse & Urmas: Täti Luun salaisuus (2004) ja Pennut pinteessä (2005).

1, painos

Suomentanut Ulla Lempinen

WS Bookwell Oy - Juva 2006

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 3 vrk 8 h 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 3 vrk 8 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.