Kuvaus

Miten pyörii arki, kun isä ei hae sairaalasta eikä kylvetä vauvaa eikä auta kodinhoidossa eikä todellakaan nouse välillä yöllä lasta hoitamaan? 

Musta tulee perhe tarjoaa kaunistelemattoman kiertoajelun yksin lasta odottavan mielen mutkiin, mutta säilyttää sisukkaan ja valoisan asenteen. Kirja tukee lukijaa itsenäisyystaisteluissa ja uudenlaisen ystäväperheen rakentamisessa. Yhden vanhemman perheen syntymä on tähän saakka kuitattu lyhyellä kappaleella ydinperheille suunnatuissa kirjoissa. 

Eve Mantu on 41-vuotias yhden vanhemman perheen äiti, joka etsi voimauttavaa tukipakettia kirjakaupoista tultuaan yllättäen raskaaksi. Koska kirjaa yksin odottamisesta ei löytynyt, hän päätti kirjoittaa sen itse. Hän piti päiväkirjaa odotus- ja vauva-ajan. Vastaan tuli uupumusta, yksinäisyyttä, pelkoja ja ajanpuutetta sekä toisaalta odottamatonta onnea. Kokemukset opettivat, että vain jos kohtaa ongelmansa pää edellä, voi elää mehevää elämää. Musta tulee perhe! on radiotoimittaja Eve Mantun ensimmäinen kirja. Kirjan oivaltavat piirrokset on tehnyt taiteilija Päivi Eerikäinen. 

Musta tulee perhe! on kirjoitettu kumppaniksi kaikille yksin odottaville. Kirja avaa yksin odottavan maailmaa myös läheisille ja yksinhuoltajien kanssa työskenteleville.

Asiasanat: raskaus yksineläjät psykologia synnytys äitiys vanhemmuustunteet yksinhuoltajat 

ISBN: 9515561086 Helmi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Sulkeutuu 22 vrk 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 22 vrk 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.