Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, hyvässä / UUDENVEROISSA  iskussa oleva  nidottu isopainos RAMONES / Punk / Surf / ramopunk diggareille. Tämähän o joka RAMOFANIN "raamattu." :-)

MAKSAA KAUPASSA / Tilatessa + PK.  23,95e -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/hey-ho-lets-go
 

Everett True: Hey ho let`s go - RAMONES - Ramonesin tarina 

Kauan kaivattu bändielämäkerta punkin perustajista!

Vastustamattomista punkralleistaan ja sarjakuvamaisesta imagostaan tunnettu Ramones on yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä rockbändeistä. Sen vaikutus on kuultavissa Sex Pistolsin, Nirvanan, R.E.M:in ja lukuisten muiden pop-, punk-, vaihtoehtorock- ja metallibändien tuotannossa. Nahkarotseihin, tennareihin ja rispaantuneisiin farkkuihin sonnustautuneet moppitukat yhdistivät punkin nihilismin roskakulttuurista ja kauhuelokuvista saatuihin vaikutteisiin sekä raivokkaan vetäviin melodioihin ja mullistivat siten useimmankin sukupolven musiikillisen maailmankuvan.

Hey ho, let’s go sukeltaa omalaatuisin orkesterin maailmaan, sen 22-vuotiseen taipaleeseen ja Ramones-veljeskunnan myöhempiin vaiheisiin. Punkrockretkueen huiput ja aallonpohjat kartoittava teos kuvaa bändin jäsenten kaoottisia ihmissuhteita, seikkailuja skenen sisäpiireissä ja tappeluita, mutta keskiössä pysyy musiikki. Everett True valottaa tarkkavaistoisesti Ramonesin musiikillisen konseptin neroutta, analysoi bändin levytyksiä ja osoittaa sen merkityksen musiikkihistoriassa.

Everett True on Melody Makerissa ja VOXissatyöskennellyt musiikkitoimittaja, jolla on nykyään oma lehti Plan B.

Tätä teosta varten hän haastatteli suurinta osaa Ramones-klaanista sekä bändin kiertuehenkilökuntaa, ystäviä, muusikkokollegoja, musiikkibisnesvaikuttajia ja toimittajia.

”Hämmästyttävää kyllä, Everett Truen kirjoittama Hey Ho Let’s Go on ensimmäinen vakavasti otettava Ramones-elämäkerta.”
– Jari Jokirinne, desibeli.net

2. painos

LIKE

Otavan Kirjapaino OY - Keuruu 2008

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 5 vrk 4 h 24 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 5 vrk 4 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.