Kuvaus

Milano, 2012. Valokuvaaja Valentina Rosselli on pitänyt vuoden yhtä rakastettunsa Theo Steenin kanssa, mutta suhteelle tulee loppu, sillä hän kieltäytyy sitoutumasta mihinkään vakavampaan. Kun hän saa vastustamattoman työtarjouksen kuvata eroottisia kuvia, hän uppoutuu kiihkeään halujen maailmaan, jollaista hän ei tiennyt olevan olemassakaan.

Venetsia, 1929. Varakas seurapiirijulkkis on loukussa onnettomassa avioliitossaan ja seurapiirien sovinnaisissa tavoissa. Mutta hänellä on myös salainen rinnakkaiselämä Belle-nimisenä kurtisaanina, jona hän saa toteuttaa fantasioitaan. Hän kuitenkin odottaa yli kaiken miestä, joka vapauttaisi hänet roolileikeistä ja rakastaisi häntä sellaisena kuin hän on.

Vaikka välissä on vuosikymmeniä, Bellen ja Valentinan elämäntarinat kietoutuvat toisiinsa. Molemmat antavat haluillensa vallan, mutta löytävätkö he tasapainon intohimon ja todellisen rakkauden välille?

Valentinalla on aito esikuvansa tunnetun italialaisen kuvittajan ja sarjakuvataiteilijan Guido Crepaxin 60-luvun sarjakuvaromaaneissa. Tyypillistä teoksille on huumaavan unenomainen eroottinen tarinankerronta. Valentinasta tuli kulttihahmo sekä vapaamielisen aikakauden symboli, jota taideharrastajat ympäri maailman palvovat näinäkin päivinä.

ISBN: 9789522790699

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 18 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 56 vrk 18 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.