Kuvaus

Tuotteen EZVIZ H8c 2K Kupoli IP-turvakamera Ulkona 2304 x 1296 pikseliä Katto/seinä kuvaus


EZVIZ H8c 2K Kupoli IP-turvakamera Ulkona 2304 x 1296 pikseliä Katto/seinä

Täydellinen turvakamera ulkokäyttöön

Tehokas ja monipuolinen EZVIZ H8c 2K Kupoli IP-turvakamera on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Tämä korkealaatuinen kamera tarjoaa laadukasta 2K-tarkkuutta, joten se tallentaa tarkat ja selkeät kuvat ympäristöstäsi. Olipa kyseessä kotisi, yrityksesi tai muu ulkotila, tämä turvakamera pitää huolen siitä, että sinulla on aina tarkka ja selkeä kuva tapahtumista.

Täydellinen kiinnitys vaikeisiin paikkoihin

Kupolimuotoisen kotelon ansiosta tämä turvakamera on erittäin helppo kiinnittää kattoon tai seinään. Sen kompakti muotoilu ja kestävä rakenne takaavat sen toimivuuden ja kestävyyden myös vaikeissa sääolosuhteissa. Voit siis asentaa tämän kameran ulos luottavaisin mielin, sillä se kestää sateen, tuulen ja pakkasen vaikutukset.

Laaja kuvakulma ja tarkka tarkennus

Kamera tarjoaa laajan vaakasuoran kuvakulman (89°), pystysuoran kuvakulman (46°) ja kulmittaisen kuvakulman (104°), joten se kattaa suuren alueen ympäristöstäsi. Lisäksi sen 4 mm kiinteä polttoväli takaa tarkan tarkennuksen ja terävän kuvan jokaisesta yksityiskohdasta. Olitpa sitten tarkkailemassa pihaasi, parkkipaikkaa tai muuta ulkotilaa, tämä kamera tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

Helppo asennus ja käyttö

EZ

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 21 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.