Kuvaus

Kuvaus

Ohjaus: Bent Hamer
N: Matt Dillon, Marisa Tomei, Lili Taylor, Fisher Stevens, Karen Young

Norjalaisohjaaja Bent Hamerin uusin elokuva Factotum perustuu kaikkien viinanhajuisten taiteilijanretkujen suojelupyhimyksen Charles Bukowskin samannimiseen 1970-luvun romaaniin.

Alkuteoksen hengelle uskollisessa elokuvasovituksessa kirjailijan alter ego Henry Chinaski (Matt Dillon) paiskii pätkätöitä tehtaissa ja varastoissa rahoittaakseen rakkaita harrastuksiaan: ryyppäämistä, uhkapeliä, epämääräisten naisten kanssa peuhaamista ja ennen kaikkea edellisistä kirjoittamista. Henryn kirjoittamisvimmaa ei lainkaan lannista se, etteivät kustantajat tunnu ymmärtävän miehen värikkäiden ja vahvasti omaelämäkerrallisten tekstien päälle.

Pohjoismaisten ohjaajien terävintä kärkeä edustava Hamer muistetaan ennen kaikkea parin vuoden takaisesta loistavasta draamakomediastaan Keittiötarinoita. Kovan luokan Hollywood- näyttelijöillä tähditetystä ja osittain amerikkalaisella rahalla tuotetusta Factotumista on helppo povata ohjaajan ansaittua kansainvälistä läpimurtoa. Perinjuurin persoonallisesta, sekä mustan huumorin että inhimillisen lämmön leimaamaasta otteestaan Hamer ei silti ole tinkinyt milliäkään.

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 4

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 23 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 17 vrk 23 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.