Kuvaus

Tupla dvd - Fakta Homma & Uuno Turhapuro Armeijan Leivissä.

Fakta homma

Kukapa voisi heidät unohtaa!

Siivooja-Pirre jolla on aina valmis ja varma mielipide kaikista asioista, ja kaiken ymmärtävä myötäeläjä Hansu. Sketsisarjan Fakta Homma elokuvaversio pyörähtää käyntiin kun Pirre ja Hansu lähtevät miestensä Auliksen ja Hekan kanssa viettämään juhannusta leirintäalueelle. Aulis antaa Hansulle yhdeksänvuotishäälahjaksi Suuren toivelaulukirjan ja saa vastalahjaksi autonratin suojuksen ja ajohansikkaat. Juhlinta jatkuu leirinuotion ympärillä jonne kerääntyy kirjavaa väkeä. Joukon laulaessa Meksikon pikajunaa paikalle saapuu juopunut radioreportteri, joka haastattelee juhlijoita suoraan lähetykseen. Ennen sammumistaan Hekakin ehtii lausua mikrofoniin kaksi sanaa: "lompakko hukku"

 

UUNO TURHAPURO ARMEIJAN LEIVISSÄ    

Uuno on kutsuttu suorittamaan varusmiespalveluksensa loppuun. Appiukko, johtaja Tuura, on edennyt puolustusministeriksi, mutta hän ei suinkaan vapauta vävyään palveluksesta, vaan määrää tämän välittömästi armeijaan päästäkseen hetkeksi eroon kuisankappaleesta. 
Alokas Uuno auheuttaa hämminkiä ja hankaluuksia esimiehilleen ja hänet siirretään hevosmieheksi. Uunoa ei siirto miellytä ja laatii nerokkaan ylenemissuunnitelman. Kuin sattumalta esimihelle paljastuu Uunon ja puolustusministerin sukulaisuus ja pian Uunon ura lähtee nopeaan nousuun

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 19 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 46 vrk 19 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.