Kuvaus

Vuosi on 2007. Tulevaisuus on täällä.

Olet kersantti Rex Colt: Mark IV -kyberkommando. Vuosi on 2007, ja Maa on 90-luvulla syttyneen ydinsodan runtelema. Idän ja lännen välinen selkkaus on kestänyt sukupolvien ajan, ja ihmiskunta yrittää epätoivoisesti päästä eteenpäin katastrofaalisen vuosikymmen jälkeen. Rauha on saavutettava jotenkin, ja Yhdysvaltain kyborgiarmeija on saattanut löytää ratkaisun: kaukaisella saarella oleva voimakas biologinen ase. Tehtävänäsi on kerätä tietoja ja selvittää, mitä hittoa oikein on meneillään

TYRMÄÄVÄ KYBERRÄISKINTÄ
On olemassa vain yksi asia, joka pystyy pysäyttämään tappajakyborgien armeijan, mutatoituneet tiedemiehet, metallihait ja lasereita silmistään ampuvat verilohikäärmeet ? se olet sinä. Nimesi on kersantti Rex Power Colt, Mark IV -kyberkommando. Lataa aseesi, kun sinä ja seitsemän täysin muokattavaa tappoistutettasi tutkitte pahuutta kuhisevaa, avoimen maailman saarta. Tapa vihollisia heittotähdillä, aseilla tai vaikka vanhoilla kunnon räjähteillä. Sinun taistelusi. Sinun keinosi. Heidän kehno säkänsä.

SAA TYTTÖ, TAPA PAHIKSET JA PELASTA MAAILMA
Olet Rex Coltina osaksi mies, osaksi kone ja täysin amerikkalainen. Olet viimeisin Mark IV -kyberkommando ja tehtävänäsi on... kosto. Tavoitteenasi on kukistaa vanha komentajasi ja hänen armottomat tappajakyborginsa. Et anna minkään estää sinua suorittamasta tehtävääsi.

SISÄLTÄÄ KAIKKI VHS-AIKAKAUDEN KLISEET
Hollywoodin toimintaikoni Michael Biehn (Terminator, Aliens ja Abyss) tekee paluun tässä räjähtävässä 80-luvun visiossa synkästä tulevaisuudesta, jossa kyborgit ja mutantit törmäävät. Sammuta siis videonauhuri, yhdistä pelikonsoli televisioon ja valmistaudu kokemaan Far Cry® 3 Blood Dragon -pelin jännitys aidoilla stereoäänillä.


Far Cry® Blood Dragon -pelin pelaaminen ei vaadi Far Cry® 3 -peliä.

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,55 € / kpl
Sulkeutuu 15 vrk 21 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,55 € Sulkeutuu 15 vrk 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.