Kuvaus

7 ensimmäistä HURJAPÄÄT LEFFAA uusi boxi MUOVEISSA !!!!!

Fast & Furious - Hurjapäät (Blu-ray) .

Toiminta vuodelta 2001 ohjaus Rob Cohen pääosissa Vin Diesel ja Paul Walker.

Yöllä Dom Toretto on Los Angelesin katujen kruunaamaton kuningas. Dom elää vauhdinmaailmassa kuin rock-tähti, öisin järjestettävissä laittomissa katuajoissa moottorijengit ottavatarmotta yhteen. Hurjapäisimmät ajajat nousevat legendoiksi. Ja Dom on legendojen legenda.Ainoa ongelma: poliisi epäilee Domia kallisarvoisen huipputeknologian varastamisesta ja soluttaaagentin hänen sisäpiiriinsä. Etsivä Brian O'Conner onnistuu tehtävässään yli odotusten ja päätyyDomin oikeaksi kädeksi. Sitten jotain odottamatonta tapahtuu: Brian rakastuu Domin sisareen.Kaduilla kumi palaa ja poliisin mielessä myllertää. Rakkaus vai velvollisuus -Tässä asfaltinkovassa ja nopealiikkeisessä toimintatrillerissä nähdään kuinkajengiin soluttautunut poliisi Brian haastavassa roolissa PAULWALKER, (The Skulls, Sinussa on se jokin) joutuukeskelle korkeaoktaanista gladiaattoritaistelua.Dom Torettoa esittää VIN DIESEL (Pelastakaa sotamies Ryan) ja JORDANA BREWSTER (Kauhun oppitunnit) esittää hänenpikkusiskoaan Miaa.

Valmistusvuosi: 2001

Kesto: 1 h 47 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

--------------------------------------------------------------------------

2 Fast 2 Furious (Blu-ray) The Fast and Furious 2

Toiminta vuodelta 2003 ohjaus John Singleton pääosissa Paul Walker ja Tyrese

Turboahtimet hehkuvat tulipunaisen kuumina, kun Miamin kadut
muuttuvat kuolemanvaaralliseksi kisaradaksi. Uskomattomia autoja, joista piiskataan raskaalla kaasujalalla kaikki irti, kauniita tyttöjä ja elämäntyyli, jonka puolesta voisi
vaikka kuolla... 2 Fast 2 Furious on nyt täällä...

Oscar-ehdokkaana ollut ohjaaja John Singleton (Boyz N the Hood) palaa
parrasvaloihin toimintaa ja vauhtia tihkuvalla Hurjapäät-elokuvan jatko-osalla - 2 Fast 2 Furious

Brian O'Conner (Paul Walker) on menettänyt työnsä annettuaan ystävänsä Dom Toretton, kaduilla kisaavan rikollispomon, paeta lain kovaa kouraa. Nyt hän on palannut Miamiin vanhan ystävänsä Roman Pearcen (Tyrese) kanssa työskennelläkseen hengenvaarallisessa "undercover"-operaatiossa. Brian auttaa upeaa Monica Fuentesia (Eva Mendes) paljastamaan miamilaisen liikemiehen hämäräbisnekset. Kisakadun kutsu on kuitenkin voimakas ja tällä kertaa panoksena on elämä...

Valmistusvuosi: 2003

Kesto: 1 h 48 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

--------------------------------------------------------------------------

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (Blu-ray)

Toiminta vuodelta 2006 ohjaus Justin Lin pääosissa Lucas Black ja Damien Marzette.

Tarina sijoittuu Japanin kapeilta vuoristoteiltä peräisin olevan drift racingin maailmaan, jossa uusimmat ja nopeimmat tuunatut menopelit ottavat mittaa toisistaan hengenvaarallisilla radoilla.

Kotipuolessa Sean Boswell (Black) ei ole päässyt piireihin, vaikka hän on epätoivoisesti yrittänyt luoda itselleen mainetta hurjapäisenä katukisojen haastajana. Kaahailu on tarjonnut hänelle väliaikaisen pakopaikan elämän tylsyydestä, kotiolojen surkeudesta ja ympäröivän maailman tekopyhyydestä mutta samalla se on saattanut Seanin huonoon valoon paikallisten viranomaisten silmissä. Linnareissun välttääkseen Sean muuttaa asumaan karskin sotilasisänsä luokse, joka on komennuksella Tokiossa.

Japanissa Sean on virallisestikin gaijin (ulkopuolinen) ja tuntee olonsa entistä orvommaksi vieraan kulttuurin ja outojen tapojen keskellä. Pian hän kuitenkin löytää toimintaa, kun hänen maanmiehensä Twinkie (Bow Wow) esittelee hänelle driftauksen kuminkäryisen maailman. Seanin suoraviivainen kaahaaminen vaihtuu neljällä pyörällä harrastettavaan taidemuotoon maailman vaarallisimmilla radoilla taiteiluun ja tiukkojen kurvien kieputteluun kahva edellä. Heti ensimmäisessä kisassaan Sean kohtaa tietämättään DK:n eli "Drift Kingin", paikallisen mestarin, jolla on yhteyksiä Yakuzaan, ja sen jälkeen on Seanin elämästä tylsyys kaukana?

Valmistusvuosi: 2006

Kesto: 1 h 44 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

--------------------------------------------------------------------------

The Fast & Furious 4 (Blu-ray)

Toiminta vuodelta 2009 ohjaus Justin Lin pääosissa Vin Diesel ja Paul Walker.

Vanhat tutut Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez ja Jordana Brewster päästelevät
jälleen piikkiin tuunatuilla katutykeillään ympäri Los Angelesia ja läpi Meksikon autiomaan tässä
bensankäryisessä ja räjähdyksiä enteilevässä toimintarysäyksessä.
Edellisen Meksikon keikkansa jälkeen pakomatkalla oleva ex-linnakundi Dom Toretto (Diesel) ja agentti
Brian O'Conner (Walker) jatkavat keskinäistä vihapitoaan eri puolilla lakia. Miesten joutuessa jakamaan
koskettavan tragedian ja siten kohtaamaan yhteisen vihollisen, he lähtevät jahtaamaan syyllisiä eivätkä
mitkään rajat pidättele tätä nitroissaan sykkivää kaksikkoa heidän hakiessaan oikeutta syntisille.

Valmistusvuosi: 2009

Kesto: 1 h 47 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

--------------------------------------------------------------------------

The Fast & Furious 5 (Blu-ray)

Toiminta vuodelta 2011 ohjaus Justin Lin pääosissa Dwayne Johnson ja Vin Diesel.

Vin Diesel, Paul Walker ja Dwayne Johnson johtavat tähtinäyttelijäkaartia tässä kaikki rajat ylittävässä toimintaelokuvassa, joka on täynnä hulluja stuntteja, upeita kärryjä ja kuumia kissoja!

Legendaarinen Dom Toretto (Diesel) yhdistää voimansa rikollisen poliisin Brian O'Connerin (Walker) kanssa ja ryhtyy operoimaan lain tuolla puolen Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Häikäilemättömän agentti Hobbsin (Dwayne Johnson) ja korruptoituneiden poliisien joukkion jahdatessa Torettoa ja O'Conneria vaarallisen huumepomon käskystä he päättävät jälleen koota alkuperäisen jenginsä tehdäkseen vihoviimeisen keikkansa: mielettömän 100 miljoonan taalan arvoisen ryöstön!

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 2 h 10 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

-------------------------------------------------------------------

The Fast & Furious 6 (Blu-ray)

Toiminta vuodelta 2013 ohjaus Justin Lin pääosissa Dwayne Johnson ja Vin Diesel.

Fast & Furious -sarjan kuudennessa osassa Vin Dieselin, Paul Walkerin ja Dwayne Johnsonin johtama tähtikaarti on taas koolla! Mukana ovat edellisistä osista tutut Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky sekä sarjan tulokkaat Luke Evans ja Gina Carano.

Domin (Diesel), Brianin (Walker) ja muun tiimin edellisen Rio de Janeiron -keikan jälkeen sankarit ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Keikasta tienatut 100 miljoonaa dollaria eivät paljon lohduta, kun he joutuvat elämään maanpaossa.

Samaan aikaan Hobbs (Johnson) on jahdannut tappavan taitavista ajajista koostuvaa ryhmää 12 maassa. Hobbs on huolissaan tuhoista, joita ryhmä voi saada aikaan, ja pyytää Domilta apua. Hobbsin etsimän organisaation pääjehu (Evans) on entinen erikoisjoukkojen sotilas, ja tämän oikeana kätenä toimii Domin ex-rakkaus Letty (Rodriguez), jonka on luultu kuolleen.

Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on voittaa heidät ajamalla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan huippuajajien eliittitiiminsä tällä kertaa Lontooseen. Palkaksi heille luvataan täysi armahdus, joka mahdollistaisi paluun kotiin.

Valmistusvuosi: 2013

Kesto: 2 h 10 min

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

-------------------------------------------------------------------------

The Fast & Furious 7 aka Furious 7 (Blu-ray)

Toiminta vuodelta 2015 ohjaus James Wan pääosissa Vin Diesel ja Paul Walker.

Hurjapäiset seikkailut ympäri maailmaa jatkuvat, kun tuttu tähtikaarti palaa Vin Dieselin, Paul Walkerin ja Dwayne Johnsonin johdolla elokuvassa Fast & Furious 7.

James Wan on ohjannut huippusuositun elokuvasarjan uuden osan, jossa nähdään jälleen myös suosikkinäyttelijät Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ''Ludacris'' Bridges, Elsa Pataky ja Lucas Black. Heidän lisäkseen mukana on joukko leffasarjassa ennennäkemättömiä kansainvälisiä tähtiä, kuten Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey ja Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel ja Michael Fottrell palaavat tuottajiksi, ja käsikirjoituksesta vastaa Chris Morgan.

Valmistusvuosi: 2015

Kesto: 2 h 17 min (Extended Cut: 2 h 20 min)

Tekstitys: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Hintaehdotuksen voi tehdä mutta Huomioi että miulla on edullisempi käytetty samanlainen boxi !!!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 8 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

46,99 € Sulkeutuu 65 vrk 8 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.