Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Viimeistelty ja uudistettu pelimekaniikka
250 lisäystä ja parannusta pelimekaniikkaan, mukaan lukien uusi animaatioteknologia, joka mahdollistaa tarkemmat syörään syötöstä -vedot ja syötöt, nopeamman ja hallitumman kikkailun sekä uuden liikefysiikan, joka mahdollistaa entistä realistisemmat törmäykset, pallon autenttisemman liikkeen ja monipuolisemmat taklaukset.

Muokattavat joukkuetaktiikat
Päävalmentajana voit säättää 11 taktiikkaan vaikuttavaa vierityspalkkia, joilla voi muuttaa 140 hyökkäys- ja 40 puolustusmuuttuujaa (yhteensä 50 000 variaatiota), jotta koneen ohjaamat pelaajat käyttäytyvät aivan kuin oikea joukkue - tai miten sellaisen haluaisit pelaavan. Tallenna omat taktiikkasi ja tee strategiset päätökset hyödyntääksesi vastustajan heikkouksia pelin aikana. Lisäksi voit jakaa omia strategioitasi kavereittesi kanssa netin välityksellä.

Be A Pro: Seasons -pelitila
Valitse valmis tai luo oma ammattilaispelaajasi ja testaa kykysi jopa neljän kauden pituisen uran aikana. Hallitse yksi pelipaikka ja kehitä taitojasi: syöttely, laukominen, sijoittuminen, vastustajan merkkaaminen.. Kunnes lopulta saavutat kansallissankarin aseman.

Paranneltu maalivahtien tekoäly
Maalivahdit sijoittelevat itsensä älykkäämmin, reagoivat laukauksiin realistisemmin ja palautuvat torjunnoista nopeammin.

Muokattavat kontrollit
Luo henkilökohtaiset ohjainasetuksesi, tallenna ne ja vie vaikka vaivattomasti nettiin. Määrittele näppäimille toiminnot juuri niin kuin haluat.

Mukana ohjekirja.

Luokka: PS3
Kieli: englanti
Ikäsuositus: 3+

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 5:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.