Kuvaus

FIFA 13

  • Houkuttele puolustajat pois pelipaikoiltaan ja avaa joukkuetovereille pelitilaa.
  • Osoita luovuutesi pallon kanssa näppärillä kuljetuksilla ja todellisella 360 asteen liikkuvuudella.
  • Painosta vastustajiasi, nappaa irtopallot ja siirry puolustuksesta hyökkäykseen silmänräpäyksessä.

Kuvahaun tulos haulle FIFA 13 PS3

Liity seuraan

FIFA-sarja on tunnettu laadustaan, eikä FIFA 13 ole poikkeus. Tuoteperheen kahdeskymmenes edustaja on monin tavoin paranneltu versio aiemmista osista, ja pelin viimeistelyn taso käykin ilmi heti kättelyssä.

Pelissä on 31 kansallista sarjaa eri puolilta maailmaa jalkapallon jättiläisistä – kuten Englanti, Skotlanti, Italia, Ranska ja Espanja – vähemmän tunnettuihin mutta aivan yhtä mielenkiintoisiin lisäyksiin – mukana on ensimmäistä kertaa esimerkiksi Saudi-Arabia. Mukana on myös 46 maajoukkuetta, joita pääsee manageroimaan uratilassa ensimmäistä kertaa FIFA-pelien historiassa.

Kaikki oikeat pelaajat esiintyvät pelissä tarkasti ja oikein toteutettuina: kullakin on tosimaailmaa vastaavat, hienosäädetyt vahvuudet ja heikkoudet. Sinun tehtäväsi on ohjastaa joukkueesi menestykseen kertaluonteisissa ystävyysotteluissa, liigamatseissa tai jopa MM-kisoissa ja muissa aitojen tapahtumien mukaan mallinnetuissa turnauksissa. Peliareenoina nähdään pikkutarkasti mallinnettuja tosielämän stadioneita, kuten Pariisin Parc des Princes ja Manchester Unitedin Old Trafford.

Kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon: selostuksesta vastaavat alan parhaat ammattilaiset, ja pelin ääniraidalla kuullaan huipputason bändejä sekä tiskijukkia, kuten Kasabian ja Deadmau5. Grafiikka on hämmästyttävän realistista ja sulavasti animoitua. Pelikokemus säilyy myös selkeänä ja hallittavana, vaikka säädettävää ja valittavaa on paljon. Juuri tässä kuvastuu FIFA 13:n tekijöiden ammattitaito: peliä on nautinnollista pelata, eikä se missään vaiheessa vie huomiota pois itse lajien kuninkaasta.

Kuvahaun tulos haulle fifa 13 ps3

Pallo jalassa

Panostus realismiin on tuottanut FIFA 13:ssa huikeita tuloksia. Peliä pelatessaan melkein luulee olevansa itse kentällä. 

Yksi keino realismin saavuttamiseen on valinnainen Match Day -ominaisuus, joka päivittää kaikkien pelaajien ja joukkueiden tiedot verkon kautta uusimpien tosielämän saavutusten mukaisiksi. Tämä on nerokas tapa pitää pelin tilastot niin realistisina kuin mahdollista.

Kentällä uusi ensikosketusjärjestelmä lisää syvyyttä jokaiseen matsiin. Sen ansiosta puolustajat voivat iskeä kiinni huonoihin syöttöihin, eivätkä roikkopallot aina putoa haluttuun paikkaan. Kuljetusta ja pallon hallintaa kentän pinnassa on niin ikään parannettu, ja vastustajan harhauttamiseen ja puolustuksen hajottamiseen on lisätty keinoja.

Kyseessä on myös ensimmäinen PlayStation Move -liikeohjainta tukeva FIFA, mikä tarjoaa käyttöön uudenlaisen, hauskan ja fyysisen tavan pelata. Tuloksena on futiskokemus, joka on aiempaa railakkaampi ja yllätyksellisempi – aivan kuten tosielämän matsit. Pelin ohjaukseen voi perehtyä erilaisissa taitopohjaisissa treenisessioissa, joten myös FIFA-noviisit pääsevät nopeasti mukaan meininkiin.

Uratilaa on tukevoitettu esimerkiksi siirtoikkunoilla sekä sillä, että pelaajien taitoja painotetaan uudenlaisella tavalla heidän arvoaan määritettäessä. Jalkapallojoukkueen managerointi on haastavampaa kuin koskaan ennen: jos et peluuta uusia hankintojasi lupausten mukaisesti, heidän pelimoraalinsa kärsii ja suoritukset heikentyvät. Jos kuitenkin menestyt, sinut kutsutaan maajoukkueen manageriksi – ja luvassa on kansainvälistä mainetta ja kunniaa.

FIFA 13 Ultimate Team screenshot

Joukkuehenkeä

FIFA 13 sisältää runsaasti moninpeliviihdettä. Tarjolla on yhteistyössä tai vastakkain (tai sekä että) pelattavia moninpelejä viiden kaverin kanssa offline-tilassa ja jopa 21 futisfanin seurassa PlayStation Networkin kautta.

Ihmispelaajia vastaan futiksen hauskuus nousee uusiin korkeuksiin, kun esimerkiksi pääset antamaan taitavan maalisyötön parhaan kaverisi viimeisteltäväksi. Jos taas haluat hallinnoida unelmajoukkuettasi, tarjolla on Ultimate Team -tila.

Ultimate Teamissa voit testata ennustajankykyjäsi (FIFA 13 -taidoistasi puhumattakaan) maailman muita pelaajia vastaan. Pääset valitsemaan unelmajoukkueesi yli 8 000 pelaajan joukosta. Voit suunnitella peliasun, valita ryhmityksen ja seurata, kuinka tosielämän pelaajien suoritukset vaikuttavat joukkueesi sijoitukseen. Oikean managerin tavoin sinun on ostettava ja myytävä pelaajia, jotta saat pidettyä joukkueen tunnelman korkealla ja taattua sen menestyksen. Kilpailemalla maailman muita pelaajia vastaan voit ansaita lisäpalkintoja ja parantaa asemiasi.

Kuvahaun tulos haulle fifa 13 ps3

Levy on hyväkuntoinen

 

Perheessä ei ole eläimiä, ei karvoja.

Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 62 vrk 1 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 62 vrk 1 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.