Kuvaus

Jeesus sanoo: " Tulkaa kaikki tyköni". Tämä hyvin vaikuttava Kristus ja Kristinusko patsas on valmistettu metallista ja korkeus on 42 cm. Paino 4 kg. Valmistus ajankohdasta tiedämme, että se on tapahtunut vuosina 1891-1920, ja on hyvin vahva syy uskoa, esine on reilusti yli 100 vuotta vanha. Erikoista on vielä se, että patsaan pohjassa on musiikki rasia, se soittaa musiikkia vieterin voimalla. Valitettavasti on avain kadonnut, jolla jousi viritetään, mutta olen kuullut kerran sen hienon vienon musiikin. 

Ainoa vika, jonka tiedän, on se, että oikean käden peukalo on poikki. Sen voi kaiketi korjata. Myös Jeesus ja sokkelin liitoskohdassa on välystä , peliä 1mm jonka kaiketi saisi poistettua, ehkä joku ruuvi on löysällä tms?

Patsaan alustassa sokkelissa on saksankielellä textiä: Taivas ja maa tulevat katoamaan. Mutta minun sanani pysyvät  aina ja iankaikkisesti. 

A18JA402 Jeesus sanoo: Tulkaa minun tyköni. Kristinusko symbooli. Näe Jeesus iloisena ihmisenä, joka kertoi meille ilosanomaa, äläkä tuijota ristillä kuolevan miehen viimeisiä kituhetkiä. Jeesus kuvan ja patsaan pitäisi oikeastaan aina hymyillä. Uskonto ei ole mikään murheellinen asia, vaan aivan päinvastoin. Meidän kirkko on hyvin vaatimaton ja kuvaa Jeesus maanpäällisiä viimeisiä hetkiä roomalaisen teloistustavan mukaan.  Palestiina eli nykyinen Israel olivat vain eräs pieni Rooman Imperium osavaltio ja vasallivaltio. 

Jeesus patsaan alkuperäinen väri 100v sitten ei ollut hopea, mutta käsiini tämä tuli aikoinaan tälläisena hahmona. Teknisten syiden vuoksi on osa valokuvista vaakatasossa.

Metalli lienee jonkinlaista valua, epäilen sen olevan vanhaa paksua sinkki valua ja pinta oli alkujaan kuparoitu, mutta se usein katosi jo ensinmäisinä 50 vuotena, senjälkeen se on maalattu. Näitä näkee maalattuina hopean ja kullanvärisenä, tosi hyvä ammattimies voisi tämän ehkä kuparoida?

Roomalainen teloitustapa oli ristiin tai puu paaluun naulaaminen ja ruumis kuihtuu kuumassa auringonpaisteessa aika pian, verenvuoto aiheuttaa verenpaineen laskun ja tajuttomuuden, kuolema on lopulta armelias...

 Palestiina maa, Juudea lääni,  missä olisi oma paikallinen tapa vaatinut sitä, että syyllinen heitetään säkkiin ja sen suu vedetään kiinni niin, että vain uhrin, tuomitun henkilön pää jää näkyviin. Senjälkeen tuomittu tiputetaan maakuoppaan, maata poljetaan ympärille tiiviisti ja vain pää jää maanpinnalle näkyviin.  Ohikulkijat voivat sitten heittää pienelle kivellä kohti tuomitun näkyvissä olevaa päätä, joka tekee kipeä, vaikkei osuisikaan silmään. ( Muu osa kehosta on maakuopassa ja vielä vahvassa säkissä, pois ei pääse.)

Sanoihin Jeesus itse, että kuka katsoo itse olevansa  synnitön, heittäköön ensinmäisenä kiven. Juutalaiset olivat julmenpia kuin roomalaiset,  he olivat  äärinmäisiä tiukkapipoja.    Siksi muista Jeesus sanomaa anteeksiannosta !

Jos Jeesus Kristus oli siis teloitettu Juutalais lakien mukaan, olisi nykyisin kirkon seinällä säkki ja sen suusta pilkoittaisi ulkona vain pää. Roomalaiset taas käyttivät raskasta puu ristiä tai pyöreetä paksua puupaalua, johon tuomittu naulattiin kitumalla kuolemaan. Roomalainen tapa toi meille ristin. 

Aikaa kului noin 600v lisää ja Muhametti näki autiomaan kuumassa hiekka-aavikolla  näyn, että hänen pitää kirjoittaa koko Raamattu uudestaan, näillä nomadi-kansoilla (vaeltavat aavikossa )  oli teloitustapana  nopea isku miekalla niskaan. He eivät kiduttaneet. Mutta he lainasivat Palestiinasta idean, että pitää leikata poikalapsilta peniksen esinahka pois, lyhentämättä luonnon valmistetta.  Osa näistä uskonto kiihkoilijoista haluaa myös typistää nuoren tytön "simpukkaa "  ettei hän aikuisena kiinnostu muista miehistä, kuin omasta aviomiehestään.....voiko itsekkäämpää ja kateellisempaa toimintaa olla ?

Kristinuskon  sanoma taas on : Kelpaat meille ihan sellaisena kuin olet, sukupuoli, ihonväri tai mikään muu ei merkitse mitään. Kristinusko Jumala on luonut ihmisen täydelliseksi ja sitä ei tarvitse parantaa leikkauksilla tms. 


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta! Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa, katso ne huolellisesti läpi, ole hyvä.
Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 


Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 23 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

269 € Sulkeutuu 81 vrk 23 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.