Kuvaus

Kukapa meistä ei olisi vieraillut ITALIASSA turistina, useinmat ovat ihailleen Roomaa ja Garda järven kyliä. Hieman parenman käsityksen saa Italiasta kun piipahtaa myös  Venetziassa ja Firenzessä, josta jälkinmäisestä ostin kerran kauniin pienois patsaan , alaston David poika.  Korkeus 18,5cm.  Mustaa marmoria oleva sokkeli.  Siinä on David poika seisomassa ja linko roikkuu selästä. Hän on juuri  pelastunut, sillä jostainsyystä piti hänen tapella aivan ylivoimaista isoa miehenryökälettä vastaan, nimeltään Goljath.  Mutta tappeluun asti ei päästy, sillä jo pienen matkan päästä alkoi David hurjasti huitoa päänpäällä linkoaan ja äkkiä sieltä lensi kivi ulos ja osui suoraan isoa miestä otsaan, kallonkuorimurtuma ja kuolema.  Iso Goljath oli kuollut ja pieni linkopoika David taas eli. 

Sitä eivät aikalaiset pitäneet murhana, "vaan kappas vaan tarkkaa poikaa, mitä kivellä teki. "  Tästä aiheesta loi Kreikkalainen kuvanveistäjä patsaan jota Rooma Imperium kopioi. En tiedä, miksei hänellä ollut varaa vaatteisiin, mutta linko kyllä oli. Vai oliko se ehto ennen tappelua, tulkaa esiin areenalle sieltä alastomana.   ( Arena= tasainen hiekkamaasto)  

Patsaan kasvot ja piirteet ovat kauniit Kreikka Profiili, ei minusta ainakaan tällä David patsaalla ole arabia-palestiina alueen kasvomallia.  

Ostettu Firenze UFFIZI museon alueelta ja siellä oli paljon katseltavaa, uskomattoman paljon kauneutta ja kunnon kulttuuria, eikä mitään nykyajan abstraktia taidetta, jonka hinta on miljoona euroa ja  " taideteos " ei pääsisi minun autotallia pidenmälle...

DE10DZ603 David poika alastomana, oikeastaan pitäisi kai sanoa nuorimies, eikä ihan poika, onhan jo karvoistusta ja pitkä käkkärä tukka.   Meidän Kristinuskossa on vain niin outo piirre, ettei alaston henkilö ole oikein sovelias  edustamaan yhtään mitään  ........pitäisi hunnuttaa vähän sitä sun tätä paikkaa, ettei tule vaan sex ajatuksia miehen tai naisen päähän.   Muslimit peittävät vielä enemmän, jopa kasvot voivat olla hunnun takana. Kasvohuntu tuskin on naisen kauniin suun takia käytössä ,vaan tausta lienee joku outo uskonto piirre.  Monet Uskonnot ovat  henkisesti ahtaita vankiloita.   Paino 345g ehjä

David on Raamatun mukaan juutalainen etunimi, heidän mielestä liki kaikki etunimet ovat muka vanhaa hebreaa, itse epilen moista yksinkertaisuutta,  minusta liki kaikki "länsimaisen kulttuurin"  etunimet voi juontaa toki paljon paljon kauemmaksi, aina muinaiseen rikkaaseen ja vahvaan Persia valtakuntaan.  Heidän nimiä kopioivat monet naapurikansat, alueiden kansat vaihtoivat nimiä ja vaimojaan ahkerasti.  Persia elää yhä meissä !  ( Muinainen Persia= Nykyinen Iran, Irak, Turkki ja kurdi alueet .) 

Ihmiskunnan historia ja nimet menevät paljon paljon kauemmaksi, kuin mitä Mooses porukka kertoo. Jo muinainen PERSIA BABYLON ja URUK Gilgames Eepos (hyvä kirja) antavat viitteitä siitä, että meidän kulttuuri on  vain yksi muiden joukossa, suuria ovat Venäjä, Aasia,  Keski-Aasia  eli Eur-Aasia  ja Kiina kulttuuri kanssa. Ihmiskunta on iso juttu ! 

Alan pikkuhiljaa uskomaan, että maapallon kehto ja kulttuuri on alkujaan Kiinasta ja Eur-Aasian maista lähtöisin. Geenitutkija Svante Pääbo sanoo, että meissä elää Neandertal geeni, vahva paksu vaalea iho on jäänne siitä, että Afrikasta tullut Homo Sapiens ei olisi selvinnyt pohjoisessa, koska vaalea Neandertal ihmislajin iho osasi kehittää D vitamiinia , vaikka aurinkoa oli niukasti...me kannamme yhä kaikki Neandertal lajin geeniä. ( Poislukien Afrika ihmiset, siellä ei elänyt koskaan Neandertal ihmislaji....) lyhyesti, Homo Sapiens ja Neandertal laji yhtyivät (sex) ja kehittyi meidän nyky lajimme aina nyky-Espanjasta kaukaiseen SIperiaan asti . 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 22 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,50 € Sulkeutuu 73 vrk 22 h 28 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.