Kuvaus

Alaston David poika.  Korkeus 24 cm.  Siinä on David poika seisomassa ja hänen metsästys ase eli linko roikkuu selästä. Hän on juuri  pelastunut, sillä jostainsyystä piti hänen tapella aivan ylivoimaista isoa miehenryökälettä vastaan, nimeltään Goljath. Mutta reiluun tappeluun asti ei päästy, sillä jo pienen matkan päästä alkoi David hurjasti huitoa päänpäällä linkoaan ja äkkiä sieltä lensi kivi ulos ja  kivi osui suoraan isoa miestä otsaan, se oli heti kallonkuorimurtuma ja kuolema.  Iso Goljath oli kuollut ja pieni linkopoika David taas eli. 

Sitä eivät aikalaiset pitäneet murhana, "vaan kappas vaan tarkkaa poikaa, mitä kivellä teki. "  Tästä Palestiina sankari aiheesta loi Kreikkalainen kuvanveistäjä patsaan jota Rooma Imperium kopioi. En tiedä, miksei hänellä ollut varaa vaatteisiin, mutta linko kyllä oli. Vai oliko se ehto ennen tappelua, tulkaa esiin areenalle sieltä alastomana.   ( Arena= tasainen hiekkamaasto)  

Patsaan kasvot ja piirteet ovat kauniit Kreikka Profiili, ei minusta ainakaan tällä David patsaalla ole arabia-palestiina alueen kasvomallia.  Käkkärä tukka on aika yleinen monilla Välimeren rantakansoilla. 

DE28AG704   David poika alastomana, oikeastaan pitäisi kai sanoa nuorimies, eikä ihan poika, onhan patsaalla  jo karvoistusta ja pitkä käkkärä tukka.   Meidän Kristinuskossa on vain niin outo piirre, ettei alaston henkilö ole oikein sovelias  edustamaan yhtään mitään, ei edes itseään tai omaa sukupuoltaan   ........pitäisi hunnuttaa vähän sitä sun tätä paikkaa, ettei tule vaan kenellekään sex ajatuksia miehen tai naisen päähän.  Uskonnon mukaan on sex ja rakastelu hieman huonoja juttuja, ihka aito kiihkeä rakkaus kai on OK.  Juutalais tavat ja heidän nipotuksen voisi vielä ymmärtää, mutta että Jeesus ajoi samaa linjaa ja Roomalais-Katollinen Kirkko jatkoi sitä....kyllä kunnon Eurooppa ihmisen ( Roomassa) olisi pitänyt pistää vastaan. 

 Vähä-Aasia ja Palestiina  alueen muslimit peittävät vielä enemmän kehoaan, erityisesti naisten kehonpeittäminen on tärkeetä.  Kasvot voivat olla hunnun takana.   Epäilen itse, että naisen kauniit huulet ja suu pitää saada peittoon, siksi nainen kantaa suun edessä huivia.....  Figuurin Paino 0,8 kg  Alusta sokkeli on musta marmori ja koko figuuri on ehjä ja näyttävä. Usein seisoo tälläinen figuuri juuri nuoren naisen huoneessa. 

David on Raamatun mukaan juutalainen etunimi, mutta liki kaikki "länsimaisen kulttuurin"  etunimet voidaan mielestäni  juontaa toki paljon paljon kauemmaksi, aina muinaiseen rikkaaseen ja vahvaan Persia valtakuntaan. Heidän nimiä kopioivat monet naapurikansat, monien alueiden kansat vaihtoivat nimiä ja vaimojaan ahkerasti.    ( Muinainen Persia= Nykyinen Iran, Irak, Turkki ja kurdi alueet .) 

Ihmiskunnan historia ja nimet menevät paljon paljon kauemmaksi, kuin mitä Mooses porukka haluaa meille edes kertoa . Mooseksen aikana olivat heidän juutalais-kansaa alistaneet jo monet korkeammalla tasolla olevat kansat ja kulttuurit ja korkeampi kulttuurikansa on se, jolta kopioidaan ideoita ja nimiä jne.....ihan kuten nykyaikana.... Jo muinainen PERSIA BABYLON ja URUK Gilgames Eepos (hyvä kirja) antavat viitteitä siitä, että meidän kulttuuri on  vain yksi muiden kulttuurien joukossa, muita suuria kultuuri kansoja ovat Venäjä, Aasia,  Keski-Aasia Intia  ja Kiina.   Koko Ihmiskunta on iso juttu ! Nyt afrikkalaistuu Euroopan länsiosan maat, saamme erilaista kulttuuria ja hieman väririkkautta katukuvaan... hauskaa ! 

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 14 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22,70 € Sulkeutuu 44 vrk 14 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.