Kuvaus

Isoäidin hieno posliinikoira on joutunut myyntiin. Valmistajan logo on "masussa" B&G eli Bing & Gröndahl Tanska.  made in denmark  2212 a. ja kolmitorninen linnankuva vihreällä, texti B&G on taas sinisellä värillä. On aivan ehjä, joskin kynnellä tuntee, että tehtaan logon yli on vedetty hiuksenohut piirtoviiva.....yleensä se tarkoittaa, että tehdas on merkinnyt tämän : 2. laatua.  Syy voi olla vaikka pieni maalivika, tai joku aivan pieni ja huomaamaton valuvika tms. Itse en huomaa vikaa!
Paino 229g. Ilmeikkään näköinen aito POSLIINIKOIRA  ei halvempaa keramiikkaa, vaan aitoa kunnon lujaa posliinia!
Tiedän, että tälläisistä pyydetään usein 160---350 euroa, koska on vielä vanha. koira

A12FB608Xa Koira Figuuri Posliinia Tanska 


Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy pakkauslaatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia. 

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huutoa. Arvoisa huutonettiläinen, minulla on tyrkyllä yli 100 tavaraa ja
SUOSITTELEN, että katsot myös, onko niissä mahdollisesti jotain, mikä tulisi ehkä samassa paketissa.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 15 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59 € Sulkeutuu 68 vrk 15 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.