Kuvaus

Pieni poika istuu kirjalla on liikuttava ja hyvin vanha aito posliini figuuri. Korkeus 8cm ja kirjan pituus on 5,5cm. Paino 96g. Valmistaja on jo nyt edesmennyt ja historian havinaan kadonnut tehdas, kulki nimellä Schwarza-Saale ja tehtaan omistaja Mr. Müller merkkiä symbolisoi kirjain M.  Tälläinen figuuri on haluttu, sillä tehdas toimi vuodet 1895-1938 ja tämän valmistus ajoittuu (olettavasti) vuosiin 1910-1915., ollen reilusti yli 100 vuotta vanha esine !!!!

VIKA! Harmi, mutta aivan pikkasen on sanomista. Kirjan kannesta kiinni pitävä kätönen on menettänyt 1-2 sormenpäätä, muuten täysin ehjä ja kaunis, säilytä....tämmöisen esineen arvo säilyy aina kansainvälisillä markkinoilla .

Suomessa on ihan omia tavaroita esim. Muumi juttuja, joiden arvo myötäilee Suomen pienten markkinoiden kysyntää ja tarjontaa, mutta muissa maissa on niiden arvostus ehkä  täysin erilainen.

Esineillä on usein  korkea hintapyyntö , mutta ostajaa ei löydy sillä hinnalla ollenkaan.   Sitävastoin  tälläinen vanha antiikki esine taas on arvonsa säilyttävä monessa maassa, satoja miljoonia ihmisiä asuu Keski-Euroopassa ja he tuntevat ja arvostavat juuri näitä. Sitäpaitsi  tämä ei ole Aasiassa valmistettu, vaan ihka aito Eurooppa,  Saksa tavara.   Kohteen valmistus  oli aikakautena, kun oltiin vielä hyvin ylpeitä omasta kansallistunteesta nationalismista----se oli isänmaan rakkautta....ennen 1. Maailmansotaa. 

A19MA405 Pieni poika istuu kirjan päällä. Schwarza- Saale tehdas.

Kohde on Hampurissa, Saksa ja kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 15 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

78 € Sulkeutuu 42 vrk 15 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.