Kuvaus

Alkujaan hopeoitu pieni figuuri kuvaa munkkia, joka alistaa itsensä vahvan rakkauden edessä; pieni vauva on häntä vahvempi. Katso, kuinka munkki pitää hellästi kättään vauvan takana, vauva istuu kirjan päällä. Vauva on korkeammalla, kuin munkki. Nuori munkki taas on kumartuneena vauvan edessä ja antaa vauvan leikkiä hänen kanssaan. Figuurin korkeus on 13cm, puisen mustan alustan, sokkelin pituus on 12,5cm, leveys 7,5cm ja puulevyn paksuus on 14mm. Metallifiguuri on sellaista metallia, mihin magneetti ei tartu.
Hopeoinnista on olemassa vielä pieniä kohtia, joista näkee, että oli hopeointi pinta , uskomme kaikki figuurin olevan noin vuodelta 1910-1920 ja vaikka teologit sitä katsoivat, emme päässeet yksimielisyyten munkin lahkosta ja ideasta, koko figuurista emme löytäneet ristiä ! 

Vaikka meille useinmille oli selvää, että kyseessä on JEESUS vauvana.   Eräs teologi sanoi, että 1900 luvun alussa oli eräs figuurisarja, jossa kuvattiin hyveitä ja eräs oli nimeltään ALISTUMINEN. Mitkä ne muut hyveet ovatkin, emme miettineet sitä. Metalliosa on naulattu puiseen alustaan kiinni, tuskin oli alkujaan noin. Kun esine oli uutena hopeoitu on tämä kaunis figuuri varmasti ollut häikäisevä koriste uskonnollisessa kodissa.
Paino 621g, vanha ja antiikkinen figuuri koriste Jeesus Munkki Kristinusko uskonto rakkaus laupeus alistuminen
Harvinainen, pidä hyvää huolta tästä ja etsi upea edustava paikka.
A04OK09a
Lopputoteamus oli asiantuntija-piiriltä, että rakkautta ja uskoa Jumalaan ei voida järkiperäisesti selittää tai kuvata, se tunne on itse koettava. " Figuuri alistuminen on siis rakkaus ja myös usko aiheinen.

Teknisten syiden takia ovat osa kuvista vaaka asennossa. Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 23 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

53,99 € Sulkeutuu 51 vrk 23 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.