Kuvaus

" Me nuoret miehet " on eräänlainen noin vuoden 1880-1910 figuuri, jota myytiin myös maljakko vaasi käyttöön. Siinä kolme nuorta miestä vuosisadan 1800-1900 vaihteessa kävelevät rennosti ryhmänä eteenpäin. Heillä on sillä aikakaudelle tyypillinen asu, yhdellä Baijerista jopa nahkahousut ja siinä edessä nappiluukku, komeat nahkahenskelit jne.. yksi on Itämeren rannikon asussa jne..heidän edessä on kori, jossa rouva saattoi pitää vaikka koru sormus jne.. Heidän takana kohoaa korokkeella seisova mahtipontinen iso ruukku, johon moni laittoi kukkia seisomaan, siitä nimi maljakko. 

Tätä ei ole glasuroitu, vaan pinta on himmeä Bisquit posliinille tyypillistä , voisi olettaa, että tehtaan tuotantohihnan tarkastaja ei kelpuuttanut tätä maalaamoon, missä nuoret vikkelät naiskädet olisivat maalanneet figuurin kauniin eläväksi, esine jäi sekunda laaduksi ja ilman maalausta. Myös tehtaan merkki logo puuttuu, takana on vain numerosarja 2169 Germany. Tälläisia myytiin usein tehtaan myymälässä 2. Laatuna ja halvemmalla, kuin ihan valmiiksi tehty....jo siihenaikaan oli ihmisiä, jotka olivat tilaisuus-metsästäjiä....kun vaan saa halvalla. Näitä sankareita on myös nykyajan marketeista aina tanssilattialle asti liikkeellä. He kyttäävät tilaisuutta ! 

Korkeus on 20cm ja paino 744g. On aito vanha n. 100v figuuri. 

A01JN515a Figuuri posliinia vanha ja hieno, en huomaa vikaa...joitakin tuotanto virheitä, polttopisteitä jne.. mutta ei dramaattista, pohjasokkeli ei ole aivan pyöreä jne... vanhaa käsityön leimaa!  Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!    Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 4 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

46,98 € Sulkeutuu 77 vrk 4 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.