Tuote on myyty käyttäjälle Huuutoja83 hintaan 30 €

Kuvaus

Lahjakortilla voi maksaa Finnairin verkkosivujen kautta varattuja Finnairin lentoja (lennolla AY-lentonumero), jotka lähtevät eurovaluuttamaista. Jos lahjakortin arvo ei riitä koko lentoon, voi loput maksaa muilla maksutavoilla. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää yhdellä kertaa. Sillä voi maksaa useampia lentoja.

Varauksen maksamiseen voi käyttää vain yhtä lahjakorttia. Lahjakortilla ei voi maksaa Finnair Holidays -varauksia, Finnair Plus –palkintovarauksia, raha+pistetarjouksia eikä Any Seat -varauksia. Lisäpalveluiden ostaminen lentovarauksen yhteydessä ei ole mahdollista, jos maksat lentosi lahjakortilla. Voit kuitenkin ostaa lisäpalveluita luottokortilla Varaukseni-sivulla sen jälkeen, kun lentovaraus lahjakortilla on tehty.

Lahjakortti on voimassa 1.3.2019 asti. Varaus on tehtävä viimeistään silloin, mutta matkustuspäivä voi olla myöhemmin. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen.

Kun haluat käyttää lahjakortin, varaa lennot Finnairin verkkosivuilta ja syötä lahjakortin numero ja käyttökoodi niille varattuihin kenttiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.3.2018 21:18

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.