Tuote on myyty käyttäjälle MontyMan hintaan 505,05 €

Kuvaus

Minulla olisi sellainen Finnairin vip-taso, jolla voin lahjoittaa kultatason vuodeksi yksittäiselle vapaavalintaiselle henkilölle ja se henkilö voit olla sinä.

Huomattavin yksittäinen rahan arvoinen etu tässä olisi 4 bisnesluokkaan korotusta Euroopan lennoilla, jotka voi konvertoida yhdeksi pitkän kantaman lennon bisnesluokan korotukseksi. Rahalla ostettuna mennään jossain 400–500 € hujakoilla. Eli jos on reissua merten taa ja kiinnostaa lentää vähän mukavammin, niin oikeastaan tämä olisi se ratkaisu jota suosittelen. Siihen päälle sitten launtsit, prio-turvat, laukkuhuojennukset ja noin. Edut tarkemmin: https://www.finnair.com/fi-fi/finnair-plus/finnair-plus--jäsentasot-ja-edut/finnair-plus-gold

Etu on täpättävissä käyttöön digitaalisesti ja edellyttää, että ostajalla on Finnair plus -jäsenyys. Tarvitsen jäsennumeron järjestelmään syöttääkseni, ja etu aktivoituu näin. Etäkauppa digitaalisella ennakkomaksulla kuten Mobile Pay tai tilisiirto, tai rahojen kanssa sovittuun paikkaan saapuminen ja täpätään etu voimaan esimerkiksi Helsingin Pihlajistossa tai Vantaan Martinlaaksossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
505,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 17:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.