Kuvaus

Finnkinon elokuvalippu, voimassa kaikissa Finnkinon teattereissa Suomessa 10.10.2020 saakka, jonka jälkeen lippua ei voi käyttää eikä sitä lunasteta takaisin. Lipun voi vaihtaa elokuvalippuun Finnkinon kassalla tai verkkokaupassa käyttämällä lipun sarjanumeroa. Käy kaikkiin elokuvanäytöksiin ml. 3 D, mutta ei ooppera- ym. erikoisnäytöksiin ja huom, Premium-erikoissaleihin tulee lisämaksu. Myynnissä on 2 kpl lippuja, voi huutaa yhden tai molemmat, järjestelmä näyttää jäljellä olevan määrän, hinta on per kappale.

HUOM: Lipussa lukee voimassaoloaika 6.5.2020, mutta koronavirustilanteen vuoksi Finnkino on pidentänyt voimassaoloaikaa 10.10.2020 saakka. Tämä on Finnkinon verkkosivulla oleva info: 

Sarjaliput, joiden voimassaolo päättyi 13.3.-10.6.2020 välisenä aikana, ovat nyt voimassa 10.10.2020 asti.

Voin postittaa lipun tai lähettää sarjanumeron tai kuvan lipusta tekstarilla tai sähköpostilla, kun maksu näkyy Nordean tililläni. Jos sinulla on kiire saada lippu, laitathan ensin kysymyksen kohteen kysymyspalstaan, että voin vastata, onnistuuko aikataulu. Koska kohteessa on rajattu voimassaolo, odotan tässä kohteessa yhteydenottoa ja maksua 3 päivän sisällä huudon sulkeutumisesta, sen jälkeen laitan kohteen uudelleen myyntiin. 

 hakusanat: leffa elokuva lippu leffaan finn kino  

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.