Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sähköiset liput joilla voit helposti maksaa elokuvan Finnkinon verkkokaupassa ja herkkulipulla saat juoman ja popparit paikan päällä, herkkulipulla voi maksaa verkossa vain seuraavasti:

"Herkkusetelin voi käyttää teatterin herkkumyymälän lisäksi myös verkkokaupassa, jos olet menossa näytökseen, jonne voi tilata ennakkoon herkut. Näitä näytöksiä löytyy Helsingin Maximista, Omenan Loungesta, Itiksen LUXE- ja IMAX-saleista sekä kaikista iSense-saleista (Espoon Omena, Helsingin Tennispalatsi, Turun Kinopalatsi ja Tampereen Plevna). Tunnistat näytöksen siitä, että paikan valinnan jälkeen verkkokauppamme avaa sinulle ennakkoherkkujemme valikoiman ja pääset lisäämään herkkuja ostoskoriin.
Näin käytät herkkusetelin verkkokaupassa:
Herkkusetelillä voit maksaa ennakkoon tilatut herkut verkkokaupassa syöttämällä setelin sarjanumeron sille varattuun kenttään. Kenttä löytyy paikan valinnan jälkeen oston yhteenvedon alta: "Maksa paperisilla/ tulostetuilla sarja-, yritys- tai vapaalipuilla tai käytä alennuskoodi". Sarjanumeron kirjoittamisen jälkeen klikkaa kentän viereistä oikein merkin kuvaa, jolloin herkkuseteli kohdistuu ostoon ja loppusummasta vähenee setelin arvon mukainen summa. Toista sama uudelleen, jos haluat käyttää useamman herkkusetelin. Kenttä löytyy siis ennen painiketta "verkkokauppa ja muut maksutavat”. HUOM! Jos maksat lippujen osuuden sarjalipulla, syötä ensin saman ohjeen mukaisesti sarjalipun tai –lippujen koodit ja sen jälkeen vasta herkkusetelin/-seteleiden koodit."

Voimassaoloaika kuvasta poiketen 28.6.21 saakka, jatkettu automaattisesti voimassaoloaikaa 4kk

Myynnissä myös toinen setti omana kohteenaan.

Nouto Lähderannasta, koodit sähköpostissa (katso yllämainitut ehdot herkkulipun käyttöön) tai postitse, pk. sis. hintaan.

hakuja: Finnkino, leffalippu, elokuvalippu, yrityslippu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.8.2020 14:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.