Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Fisher Price soiva, pyörivä ja valoa projisoiva mobile, malli Precious Planet 2-in-1 Projection Mobile. 2 ensimmäistä kuvaa on lainattu netistä. 

Mobilen vaaleansinisessä kuvussa roikkuu neljä eri väristä pehmeää eläinhahmoa, ja mobile soittaa kolmea erilaista sävelmää (Bach, Mozart, Beethoven), Nature -luontoääniä ja sydämenlyöntehä (Heartbeat). Roikkuvat eläimet pyörivät ympyrää pehmeiden valojen ja rauhallisten äänien tahdissa. Samanaikaisesti mobile heijastaa valoa mobilen kupuun. Äänet tai valon saa myös pois. Mobileen kuuluu kauko-ohjain, jolla saa muistaakseni vain joko valon tai musiikin päälle ja pois, muut säädöt ovat mobilen alaosan valkoisessa "ohjauspaneelissa", jossa selkeät isot napit: Vaihtoehdot ovat: ääni pois, ääni päällä, ääni kovemmalla, pelkkä ääni, ääni ja pyörivä mobile tai ääni ja pyörivä mobile sekä valo. Mobilen voi kiinnittää esim. pinnasänkyyn laitaan säädettävillä kiinnityshihnoilla (kuva 2) Mobile toimii 4 x D paristolla, kaukosäädin tarvitsee 2 x AAA paristot, paristokoteloiden avaamiseen tarvitsee pienen ristipäämeisselin (ei kuulu kauppaan) Opaskirja on, suomenkielinen tekstikin on, alkuperäinen laatikko on heitetty pois. 

YouTube-videoita tuotteesta: .https://www.youtube.com/watch?v=--gjXuknP6w https://www.youtube.com/watch?v=f7vQCotij2U (voi kelata kohtaan 6 min 45 sek) 

Yhdellä pienellä vauvalla käytössä ollut, ehjä, uudenveroinen kunto, "ohjauspaneelissa" pari aivan haaleaa pientä jälkeä (kuva 5). Paristot on ostettu mobilen valon ja musiikin toiminnan testaamista varten (kuva 3) ja irrotettu sen jälkeen eli ne ovat aivan uudet, käytetty noin minuutti. Kaukosäätimessä olevat paristot ovat vanhemmat, mutta niissä on vielä virtaa.   .

Nouto meiltä Lauttasaaresta tai postitus huutopakettina  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: at mobiili vauvan soittorasia soitto rasia mobilet sänky sänkymobile fähn rätt start sebra geggamoja alice & fox tiny love musiikkimobile fp fiher-price fisher&Price 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.1.2023 23:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.