Kuvaus

Myytävänä kuvanmukainen laatikossa oleva keräilybarbie. Tämä Barbie-nukke esittää Florence Nightingalea ja on osa Barbien Inspiroivat Naiset-sarjaa, joka tuo esille valikoituja, historiasta tunnettuja naisesikuvia. Tämän nuken avulla Barbie haluaa kunnioittaa Florence Nightingalea ja hänen työtään sairaanhoidon ja sairaanhoitajien työn, sekä naisten oikeuksien eteen.

Ylväs nukke on pukeutunut kauniiseen hoitomekkoon, jossa on tyylikkäitä yksityiskohtia.  Nukke on eksklusiivisessa, erityispakkauksessa, joka sisältää aitoustodistuksen
.

Netistä poimittua:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Florence_Nightingale

https://www.greelane.com/fi/humanistiset-tieteet/historia-ja-kulttuuri/about-florence-nightingale-3529854

Barbieta ei ole koskaan otettu pois laatikosta, kaikki osaset paikoillaa. Laatikko on alkuperäisessä kunnossa, muovipakkauksen pinnassa pieniä naarmuja, jotka siinä olivat jo ostettaessa.

Upea toivelahja keräilijälle tai itselle, omien Barbie -aarteiden joukkoon.

Ei homeen, tupakan tai lemmikkieläinten jäämiä. Hyvä valinta allergiselle!

Pahoittelen kuvien huonoa laatua.

Katso myös muut kohteeni! Laitan myyntiin aarteitani kaappien kätköistä. On uutta ja vanhaa, paljon erikoisuuksia joukossa.

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Barbi, Barbie, barbit, kerääjä, keräilijä, keräily, nukke, nuket, nukkeharrastus, nukkeilu, Barbie Collector,  Repro, retro, vintage, Matell,  juhlabarbie, keräilybarbie, 1800-luku, 1800, 1900, 1900-luku, sairaala, hoitaja, sairaanhoitaja, sota, rohkea, rohkeus, taistelija, auttaja, edeltäkävijänaisoikeustaistelija, naisten oikeudet, orjuus, orjuuden vastustaja, feministi, tilastotieteijijä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 13 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

90 € Sulkeutuu 24 vrk 13 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.