Kuvaus

Kuvan uudet, käyttämättömät Foot Balance pohjalliset kenkiin. Koko: 35-37

Ovh: 39€

Katso lisäkuvat.

Tuotteen kuvaus:

Kapealla lestillä, korkealle tai normaalille holvikaarelle. 

Jalka-analyysistä ja urheiluliikkeissä täysin jalan mukaan muotoilluista pohjallista tunnettu Footbalance System esittelee uuden pohjallistuoteperheen, FootBalance QuickFitin. QuickFit perustuu Footbalancen patentoituun teknologiaan, mutta uuden pohjallisen voi ostaa suoraan hyllystä ja muotoilla itse kotona. 

Footbalancen patentoitu teknologia perustuu pohjallisen dynaamiseen ytimeen. Tämä dynaaminen Balance Plate on suunniteltu sallimaan jalan luonnollisen iskunvaimennuksen eli pronaation ja samalla aktivoimaan jalan lihaksia sekä vahvistamaan niitä. 

Raikkaan väriset FootBalance QuickFit-pohjalliset on suunniteltu vapaa-aikaan ja urheiluun tarjoamaan mukavuutta ja istuvuutta jokaiseen jalkineeseen. Pohjalliset lämmitetään 80-asteisessa kotiuunissa ja asetetaan tämän jälkeen jalkineisiin. Noin viiden minuutin kävely auttaa pohjallisia muotoutumaan omien jalkojen mukaan samalla, kun patentoitu ydin mahdollistaa jalan optimaalisen ja luonnollisen liikkeen. 

QuickFit tekee tennarimuodista jalkaystävällisempää 

Nuorten suosima tennarimuoti ei ole jalkaterveydelle suotuisa: tasapohjaisissa tennareissa jalka on harvoin parhaassa mahdollisessa asennossa, mutta niitä käytetään paljon. QuickFit-pohjalliset korjaavat tätä ongelmaa aktivoimalla jalan lihaksia oikealla tavalla ja parhaassa tapauksessa ehkäisevät ongelmien syntymistä. Ne ovat helppo, nopea ja edullinen tapa auttaa vanhempia ja nuoria saamaan kenkiin mukavuutta ja istuvuutta.

Tilinumeroni tulee meklarin viestin mukana, kohteen sulkeutumisen jälkeen.
Odotan maksusuoritksen näkyvän tililläni viikon kuluessa kohteen sulkeutumisesta, jonka jälkeen katson kaupan peruuntuneeksi.

Onnea huutoihin =)

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Sulkeutuu 12 vrk 17 h 21 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 19 € Sulkeutuu 12 vrk 17 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.