Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Autolla ajettu 221tkm, vuosimalli 2009.
Dvd-navi wifi-bluetooth soitin...Siis runsain erikoisvarustein!
Sporttinen pirteä kulkuinen ja muhkea ääninen perheen ykkösauto, hyvin huollettu taloudellinen monikäyttöauto.
Auto on ilmastoitu, ja lämmin ajettava, myös näillä arktisilla keleillä! Kaikki varusteet ovat erinomaisessa kunnossa. Katsastus mennyt syyskuussa taas läpi kerralla, ja auto voidaan katsastaa heti uudelleenkin jos niin ostaja haluaa. Ei autojen kanssa tarvitse tapella jos ne huoltaa ennakoivasti, ei ainakaan tämän Fordin kanssa!
Autoa huollettu viimeisen viiden vuoden aikana lähes 4000€:n arvosta, kuitit olemassa. Myös lisävarusteet ovat yli 1000€:a. Joten autosta on tykätty ja se on ollutkin luotettava niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla, ja mikä parasta tähän verot ja vakuutukset kaskoineen ovat todella edulliset!
Autoon on hankittu kahdet alkuperäis alumiinivanteet, toisissa Fiat keskiö, alusta on sama kuin Fiat 500:ssa. Lisäksi autossa on uusi tilapäisvararengas, Kesä- ja talvirenkaat ovat olleet käytössä vain yhdet kaudet.
Autossa on kirkas pitkälle näyttävä led-lisäkaukovalo. Ja toki monipuolinen uusi WiFi internet gps-navi bluetooth- 7" kosketusnäytöllinen dvd-soitin, jossa mm. tpms-rengaspainenäyttö painevaroituksineen, YouTube, älypuhelimen näytön peilaus, nettiradiot, ledi valaistu peruutuskamera, bluetooth-obd-toiminnot, kierroslukumittari ja muut parametrit, vikakoodit ja nollaus, handsfree-puhelin toiminnot ym. jne.
Auto on myös muutenkin hyvin varusteltu, on mm. Istuinlämmittimet, peilit ja ikkunat sähköllä, sisälämmitin ym. Huoltoja tehty esim. vaihteistoöljyt, moottoriöljyt ja kytkin paketti, sekä iskarit ja jousitus uusittu. Lisäksi toki erikoisen suuri akku laitettu, sytytystulpat, hammashihna, ja etujarrut täysin sekä ilmastointiaineet vastikään uusittu, joten huolettomia reissuja taas 6v/100tkm!
Kone ei syö öljyä, eikä muitakaan nesteitä. Ford Formula öljy, 95oct bensiini, tankki 40 litraa, kulutus n. 5l/100km kuormattuna.
Kojelaudalla ovat mm. kameratolppa hälytin ja heijastava tuulilasinopeusnäyttö sekä tallentava taustapeilikamera, automaattinen parkkikiekko,
12v 16A pistoke, jännitemittari jne.
Autossa myös uudet sporttiset vahvat penkkien päälliset sekä kumimattosarja, lisäksi hälytin tunnistavilla radiokaukosäätimillä, sekä komeat led- jalkatila- ja tavaratilavalot ja led- rekisterikilpivalot.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 900 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 15:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.4. klo 19:34
Kysymys poistettu.
8.4. klo 18:31

Vuosimalli 2009 ja 221000km ajettu. Olikin auton teksti nettiautossa niin nämä tiedot olikim jääneet kopioimatta.