Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

 

1. Francine Pascal: SALAISUUKSIA. Sweet Valley High 2. Suomentanut Jaana Kapari. 1997 Otava (ensimmäinen painos). 123-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Salaisuuksia (1997; Secrets 1983) on toinen Sweet Valley High -kirja. Jessica on päättänyt tulla valituksi koulun syystanssiaisissa kuningattareksi. Jos hän voittaa kisan, koulun tavoitelluin poika Bruce Patman on varmasti hänen! Ainut este Jessican tiellä on Enid Rollins. Keksittyään karmean salaisuuden Enidin menneisyydestä Jessica on kuitenkin varma kruunustaan. Hän vähät välittää siitä, että Enid on hänen kaksoissisarensa Elizabethin paras ystävä. Vain Elizabeth voi auttaa Enidiä, mutta saako hänkään ajoissa pysäytetyksi juoruilevaa siskoaan?

 

2. Francine Pascal: VALTAPELIÄ. Sweet Valley High 4. Suomentanut Jaana Kapari. 1997 Otava (toinen painos). 160-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Valtapeliä (1997; Power Play 1983) on neljäs Sweet Valley High -kirja. Pullukka Robin Wilson on kuukausikaupalla seurannut Jessicaa kaikkialle. Ensin hän halusi Jessican ystäväksi, nyt hän haluaa liittyä koulun hienostelevaan sisarkuntaan Pi Beata Alphaan. Jessica on raivoissaan, kun hänen kaksoissiskonsa Elizabeth ehdottaa Robinia PBA:n koejäseneksi. Tyttö ei ole missään nimessä riittävän hyvännäköinen ja suosittu sopiakseen Pi Betan sievään ja hoikkaan imagoon! Asiaa puidessaan kaksoset joutuvat ilmiriitaan, josta kehittyy koulun kovin valtapeli.

 

3. Francine Pascal: PITKÄ YÖ. Sweet Valley High 5. Suomentanut Johanna Henriksson. 1997 Otava (ensimmäinen painos). 124-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, takakannen nurkan pientä kolhua lukuunottamatta ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.

Pitkä yö (1997; All Night Long 1984) on viides Sweet Valley High -kirja. Elizabeth Wakefield tietää, että hänen kaksoissisarensa jos kuka osaa käsitellä poikia ja kietoa pikkusormensa ympärille kenet haluaa. Collegea käyvä Scott Daniels, Jessican uusin valloitus, on kuitenkin enemmän mies kuin poika – paljon vanhempi ja kokeneempi kuin aikaisemmat poikaystävät. Elizabethin varoituksista huolimatta Jessica karkaa Scottin kanssa collegen hurjaan rantapartyyn. Kun sisto ei vielä aamuun mennessä ole tullut kotiin, Elizabethin hälytyskellot alkavat soida. Missä Jessica on ollut koko pitkän yön?


4. Francine Pascal: VAIKEA VALINTA. Sweet Valley High 20. Suomentanut Inka Parpola. 1999 Otava (ensimmäinen painos). 174-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Vaikea valinta (1999; Crash Landing! 1985) on 20:s Sweet Valley High -kirja. George Warren on luvannut lentolupakirjan saatuaan ottaa tyttöystävänsä Enid Rollinsin mukaan ensimmäiselle lennolle. Matkan jälkeen hän kertoisi tytölle tunteistaan ja olisi viimein vapaa tapailemaan hehkeää Robin Wilsonia, johon hän on korviaan myöten rakastunut. Lennon aikana George kuitenkin menettää koneensa hallinnan, ja Enid loukkaantuu turmassa vakavasti. George tuntee syyllisyyttä tapahtuneesta eikä halua satuttaa tyttöä kertomalla eroaikeistaan. Mutta kuinka kauan hän jaksaa teeskennellä ja valehdella?

 

Sweet Valley High –sarjan kirjat kertovat kuusitoistavuotiaista Wakefieldin kaksosista Jessicasta ja Elizabethista. He ovat kuin kaksi marjaa, nokkelia ja kauniita – mutta luonteeltaan aivan erilaisia. Niin kuin muidenkin koulutyttöjen, heidän elämänsä pyörii poikien, kiemuraisten ystävyyssuhteiden ja koulubileiden ympärillä. Huvittelunhaluisella Jessicalla on taipumus joutua hankaliin tilanteisiin, joista järkevämpi Elizabeth sitten saa hänet pelastaa. Sweet Valley High´ta käyvien vauhdikkaiden siskosten matkassa pääset tutustumaan koululaisten elämään Kalifornian auringon alla.

Francine Pascal (s. 1938 New York) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hän vietti koko nuoruutensa synnyinkaupungissaan New Yorkissa, jossa kävi peruskoulun, lukion ja yliopiston, meni naimisiin ja sai kolme tytärtä. Hän ajatteli aluksi myydä idean Sweet Valley High´sta televisiosarjaksi, mutta päätyi ystävänsä ehdotuksesta kirjasarjaan. Jotkut tarinoiden ideoista hän sai tyttäristään, mutta suurin osa syntyi muistelemalla omaa nuoruuttaan ja aikuiseksi kasvamista. Vaikka Sweet Valley High -sarja on Pascalin nimissä, sen kirjoittamiseen on osallistunut ryhmä haamukirjoittajia. Pascal asuu vielä nykyäänkin New Yorkissa, mutta osan ajasta hän asuu Ranskan eteläosassa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 16 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 69 vrk 16 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.