Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Frédérik Dard: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA. Suomentanut Tapani Aarnio. 1978 Otava. 150-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, esilehdellä aikaisemman omistajan nimi, ei muita merkintöjä.

Päästä meidät pahasta (1978; Délivrez nous du mal 1956) on uuden laatusarjan ensimmäinen kirja. Mielessään pehmeä vuode ja rakastava vaimo johtaja Charles Blondoit saapuu kotiin rasittavalta metsästysretkeltä. Kun hän ajaa loisteliaan talonsa piheen Pariisin liepeillä, hän saa shokin, joka ratkaisee hänen – ja monen muun ihmisen – elämän kulun. Glorian aikataulun mukaan hän on tullut liian varhain. Charles Blondoit voisi toimia heti, mutta hän keksiikin koston, joka viiltää syvemältä, tuottaa enemmän tuskaa... Peli alkaa petetyn aviomiehen ehdoilla, mutta sitten oikukas sattuma puuttuu peliin

 

2. Frédérik Dard: KOHTALOKAS TAKSIMATKA. Suomentanut Matti Brotherus. 1979 Otava. 224-sivuinen nidottu kirja, takakannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kohtalokas taksimatka (1979; Refaire sa vie 1965) -teoksessa Philippe ja Lina ovat lomalla Italiassa. Philippe pyrki löytämään järkiperäisiä selityksiä kaikkein sekavimmillekin tunteilleen. Astrologiasta innostunut Lina väitti että hänellä oli vesimiesten kylmän looginen ajattelutapa. Philippe olisi halunnut olla kyllin rohkea tappaakseen Linan, tuon erittäin kauniin, hyvin rikkaan ja älykkään naisen, joka kustansi hänen loisteliaan elämänsä. Hän ei vihannut Linaa. Päinvastoin, se mitä hän tunsi Linaa kohtaan muistutti niin paljon rakkautta että sen täytyi olla rakkautta. Mutta hänellä ei ollut mitään omaa: aikaa, ystäviä, ja yllättävästi tärkeintä – työtä. Hän tiesi että ainoastaan kuolema voisi erottaa hänet Linasta. Kun hän näki muurin kaukana kapean tien päässä, hyväksytyn kuoleman ihana maku tulvahti hänen suuhunsa...

 

3. Frédérik Dard: LYIJYÄ NEITOSILLE. Suomentanut Matti Brotherus. 1979 Otava. 123-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kirjan aikaisempi omistaja on kirjoittanut nimensä, ei muita merkintöjä.

Lyijyä neitosille (1979; Du plomb pour ces demoiselles 1951) -teoksessa Gloria on murhattu... ja hänen sormensa oli leikattu irti. Ne sormet olivat kymmenen miljoonan dollarin arvoiset. Russel Moore lähtee jäljittämään vaimonsa murhaajaa Chicagon talvisille kaduille. Ainoat tuntomerkit ovat kamelinkarvainen päällystakki ja verta vuotava käsi. Sitten poliisi etsintäkuuluttaa Moorin murhasta epäiltynä. Tarvitaan katutytön pyyteetön apu ja aimo annos onnea, ennen kuin Moor pääsee oikeille jäljille...

 

4. Frédérik Dard: JOHDATUS MURHAAN. Suomentanut A. Rinne. 1979 Otava. 187-sivuinen nidottu kirja, jossa kostumisen jäljeltä elämistä (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Johdatus murhaan (1979; Initiation au meurtre 1971) -teoksessa rantavahti vakuutti, ettei Saint-Portissa ollut koskaan murhattu kerään. Silti professori Knox näki tapahtuman kerta kerralta yhä selvemmin: näki naisen, kuuli niskanikaman murtuvan... Knox oli kehittänyt ihmeellisen kykynsä tieteen tasolle. Mutta oliko hän nyt ylittänyt kaikki saavutuksensa? Pystyikö hän näkemään murhan ETUKÄTEEN?

Ranskassa syntynyt ja viimeiset vuotensa Sveitsissä asunut kirjailija Frédéric Dard (1921 – 2000) aloitti uransa journalistina. Dard kirjoitti toistasataa suosittua rikosromaania, joista on suomennettu 11 hänen omalla nimellään julkaistua pienimuotoista dramaattista jännitystarinaa. Dard käytti lukuisia salanimiä, joista tunnetuin oli fiktiivinen poliisitarkastaja San Antonio, joka jahtasi rikollisia ja naisia yli 140 jännitystarinassa. Dardin kirjoja on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta eri puolilla maailmaa.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 8 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 15 vrk 8 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.