Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MODIGA AGENTER on ruotsalaisen FREESTYLE-yhtyeen suosikkialbumi vuodelta 1982. Levyn suurimmaksi hitiksi kipusi kappale ÖGON SOM GLITTRAR.

Freestylen alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Tommy Ekman, Christer Sandelin, Gigi Hamilton, Joakim Hagleitner, Anders Uddberg ja Kayo. Kayo lähti yhtyeestä ennen sen läpimurtoa ja hänet korvasi Diane Corinne Söderholm. Yhtyeen kuuluisimpia hittejä ovat karaokepiireissäkin tunnetuksi tullut "Vill ha dej" sekä "Fantasi", "Ögon som glittrar" ja "Rider omkring".

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Side one

1. "Att leka med känslor"

2. "Jag vill att du ska veta"

3. "Svårt att välja"

4. "Om och om igen"

5. "Under täcket"

Side two

1. "Modiga agenter"

2. "Alla balla robotar"

3. "Ögon som glittrar"

4. "Lollita"

5. "Panta rei"

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 13:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.