Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

 

MYYNNISSÄ BLU-RAY:nä ELOKUVABOKSI:

3-Movie Collection (Frozen/Brave/Tangled) (Blu-ray)

BOKSI SISÄLTÄÄ ELOKUVAT

  • Frozen -huurteinen seikkailu
  • Brave - Urhea
  • Tangled - Kaksin karkuteillä

ALUEKOODI: B (Suomi/Eurooppa)

KANNET: SUOMEKSI (pahvikotelo)

KUNTO: UUSI - MUOVEISSA

TEKSTITYS mm. SUOMEKSI, RUOTSIKSI, ENGLANNIKSI JA SAMOILLA KIELILLÄ MYÖS PUHUTTU

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki (eli EI TÄMÄ KOHDE) kts. KUVAUKSEN ALLA lisätietoa tämän kohteen toimitukuluista

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (BD)

kaikki kohteeni (DVD)

lastenelokuvat (BD)

lastenelokuvat (DVD)

 

ESITTELYTEKSTI:

Frozen - Frozen - huurteinen seikkailu (Disney Klassikko 52)
Animaatioelokuva Frozen - Huurteinen seikkailu kertoo tarinan ikuisen talven vallassa olevasta maasta. Anna joutuu lyöttäytymään yhteen karskin vuoristolaisen, Kristoffi n kanssa, ja yhdessä he lähtevät etsimään Annan siskoa, Elsaa, jonka hyiset voimat ovat syösseet maan jäisen kirouksen valtaan. Vastassaan kylmyys, oudot peikot ja taikavoimat he matkaavat luonnonvoimia uhmaten pelastamaan kuningaskuntaa tuholta. Frozen - Huurteinen seikkailu sisältää sydämet sulattavaa huumoria, mahtavia hahmoja - kuten kesyn Sven-poron ja Olaf-lumiukon - ja koskettavaa musiikkia.

Brave - Urhea (Pixar Klassikko 13)
Merida on kuningas Fergusin ja kuningatar Elinorin tytär, taitava jousiampuja, jolla on kipakka luonne. Merida päättää itse löytää oman tiensä ja rikkoo ikivanhaa tapaa, mikä syöksee valtakunnan kaaokseen. Kun Merida pyytää apua vanhalta, viisaalta naiselta, toteutuu hänen valitettava toiveensa. Vaaralliset seuraamukset opettavat Meridalle, mitä on todellinen rohkeus, ja hänen on murrettava kauhea kirous ennen kuin on myöhäistä. Urhea on seikkailu tulvillaan unohtumattomia hahmoja ja henkeäsalpaavaa animaatiota.

Tangled - Kaksin karkuteillä (Disney Klassikko 50)
Disney esittää uuden, valloittavan tulkinnan hiuksia nostattavimmasta seikkailusta kautta aikojen. Kun valtakunnan etsityin - ja hurmaavin - varas, Flynn Rider, piiloutuu syrjäiseen torniin, hän ei arvaa tapaavansa siellä Tähkäpäätä, kaunista ja kipakkaa teinityttöä. Tähkäpäällä on 20-metristen kultaisten kutriensa ansiosta supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko lähtee vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä. Koe Kaksin karkuteillä - Hiuksia nostattava seikkailu!

 

HUOM. POSTITUSKULUT: Boksi on paksuudeltaan n. 3,3mm kun tavalliseen kirjekuoreen saisi laittaa vain 3mm paksun. ELi postitus tavallisena kirjeenä OSTAJAN VASTUULLA, joilloin toimituskulut ovat 2,5 euroa muussa tapauksessa toimituskulut 7 euroa. KAIKKI tämän kokoiset jotka olen postittanut tavallisessa kirjekuorassa on mennyt ongelmitta perille MUTTA postitus silloin ostajan vastuulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 16 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 116 vrk 16 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.