Tuote on myyty käyttäjälle mariquita hintaan 9,90 €

Kuvaus

brave urhea

tangled kaksin karkuteillä

frozen huurteinen seikkailu

uusi dvd boksi

dvd ovat hienon boksin sisällä omissa koteloissaa ja ovat muoveissa avaamattomat

suomenkielinen boksin sekä dvd kannet. suomi dvd julkaisu

puhumme myös suomea!

walt disney

Frozen 
Animaatioelokuva Frozen - Huurteinen seikkailu kertoo tarinan ikuisen talven vallassa olevasta maasta. Anna joutuu lyöttäytymään yhteen karskin vuoristolaisen, Kristoffi n kanssa, ja yhdessä he lähtevät etsimään Annan siskoa, Elsaa, jonka hyiset voimat ovat syösseet maan jäisen kirouksen valtaan. Vastassaan kylmyys, oudot peikot ja taikavoimat he matkaavat luonnonvoimia uhmaten pelastamaan kuningaskuntaa tuholta. Frozen - Huurteinen seikkailu sisältää sydämet sulattavaa huumoria, mahtavia hahmoja - kuten kesyn Sven-poron ja Olaf-lumiukon - ja koskettavaa musiikkia.

Brave 
Merida on kuningas Fergusin ja kuningatar Elinorin tytär, taitava jousiampuja, jolla on kipakka luonne. Merida päättää itse löytää oman tiensä ja rikkoo ikivanhaa tapaa, mikä syöksee valtakunnan kaaokseen. Kun Merida pyytää apua vanhalta, viisaalta naiselta, toteutuu hänen valitettava toiveensa. Vaaralliset seuraamukset opettavat Meridalle, mitä on todellinen rohkeus, ja hänen on murrettava kauhea kirous ennen kuin on myöhäistä. Urhea on seikkailu tulvillaan unohtumattomia hahmoja ja henkeäsalpaavaa animaatiota.

Tangled 
Disney esittää uuden, valloittavan tulkinnan hiuksia nostattavimmasta seikkailusta kautta aikojen. Kun valtakunnan etsityin - ja hurmaavin - varas, Flynn Rider, piiloutuu syrjäiseen torniin, hän ei arvaa tapaavansa siellä Tähkäpäätä, kaunista ja kipakkaa teinityttöä. Tähkäpäällä on 20-metristen kultaisten kutriensa ansiosta supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko lähtee vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä. Koe Kaksin karkuteillä ? Hiuksia nostattava seikkailu!

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.8.2018 17:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.