Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tSarja jatkuu...

tSohman perheen taakkana on heitä jo useita sukupolvia vainonnut kirous. Kirouksen vuoksi kukaan perheen jäsenistä ei voi halata vastakkaista sukupuolta. Jos näin käy, muuttuu koko perhe tähtikartan kahdeksitoista eläimeksi. Kirouksen takia Sohman perhe on tyytynyt eristäytymään omaan rauhaansa...

tKaikki muuttuu, kun nuori Tohru Honda tutustuu Sohman perheeseen. Torhu saa pian tietää perheen kirouksesta ja pian mikään ei ole niin kuin ennen.

5. jakso: A Rice Ball in a Fruit Basket
tTohru tiesi alusta saakka, että hänen asumisensa Sohman perheen luona on vain väliaikaista. Mutta kun isoisän talon remontti alkaa olla valmis, huomaa Tohru olevansa haikealla mielellä ja toivovansa ettei hänen tarvitsisi vielä lähteä. Voiko Sohman perhe edes tulla toimeen ilman häntä?

6. jakso: A Secret Friendship
tTohrun ystävät Hanna ja Uo ovat uteliaita ja varsin suojelevia Tohrun suhteen. Kun he saavat tietää, että Tohru asustaa Sohman perheen luona, he haluavat tulla kylään. Kyon, Yukin ja Shiguren pitää skarpata, ettei perheen salaisuus paljastuisi ulkopuolisille.

7. jakso: A Flower on the Back
tKoulun vuosittainen kulttuurijuhlapäivä on käsillä ja luokka 1D:n ruokaesittelypiste osoittautuu supermenestykseksi, kiitokset Tohrun kotitekoisten herkkujen. Mutta loistavasti alkanut päivä uhkaa kääntyä kaaokseksi, kun kaksi kutsumatonta vierasta ilmaantuu paikalle: Sohman perheen Hatori ja Momiji.

8. jakso: Don’t Cry, for the Snow Will Most Certainly Melt
tHatori esittää Tohrulle voimakkaan pyynnön, tai pikemminkin käskyn tulla vierailulle Sohman perheen taloon. Saapuessaan Sohman tilalle, huomaa Tohru, että se on lähes autio ja alkaa pelätä pahinta. Yukin aikaisemmin kertomat varoituksen sanat mielessään soiden, Tohru käy eteenpäin, uskoen kuitenkin, että Hatori on kutsunut hänet pyyhkiäkseen hänen muistinsa!Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
tÄäni: Japani ( Dolby Digital Stereo)
tTekstitys:    
tKesto: n. 4x24 min
tIkäraja: K-7

t

Tuote on uusi, avattu vaan muoveista.
tHinta sisältää ALV 23%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.