Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tSohman perheen taakkana on heitä jo useita sukupolvia vainonnut kirous. Kirouksen vuoksi kukaan perheen jäsenistä ei voi halata vastakkaista sukupuolta. Jos näin käy, muuttuu koko perhe tähtikartan kahdeksitoista eläimeksi. Kirouksen takia Sohman perhe on tyytynyt eristäytymään omaan rauhaansa...

tKaikki muuttuu, kun nuori Tohru Honda tutustuu Sohman perheeseen. Torhu saa pian tietää perheen kirouksesta ja pian mikään ei ole niin kuin ennen.

9. jakso: A Solitary New Year
tJoulukuu on lopuillaan. Tohru suunnittelee innoissaan suurta päivällistä ystävilleen. Mutta kun Sohman perheen Yukin, Kyon ja Shiguren on pakko mennä kotiin omiin juhliinsa, näyttää Tohrun uusivuosi yhtäkkiä kovin yksinäiseltä.

10. jakso: Make it clear If It’s Black or White
tTalviloma on ohi ja edessä on uusi rankka lukuvuosi. Tämä merkitsee myös oppilaiden jokavuotista kuntotestiä juoksuradalla. Tohru, Yuki ja Kyo taistelevat aikaa, vilustumista ja uusia hankalia oppilaita vastaan, joista vaarallisin on Kyon sukulainen, ”Black Haru”.

11. jakso: Everybody Loves Chocolate
tYstävänpäivä on ovella - päivä, jolloin koulun tytöt hukuttavat Sohman pojat lahjoihin. Tohru ei ole unohtanut muitakaan Sohman perheen jäseniä, vaan on ostanut lahjoja myös Yukille, Kyolle, Shigurille, Hatorille, Hatsuharulle ja Momijille.

12. jakso: White Day
tMomiji antaa Tohrulle lahjaksi ylellisen kylpyläloman. Lomalle mukaan lähtevät myös Yuki ja Kyo. Kylpylän omistaa erittäin outo Sohman perheeseen kuuluva nainen. Tohru miettii, koskeeko Sohman salaisuus naistakin.


Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
tÄäni: Japani ( Dolby Digital Stereo)
tTekstitys:
tKesto: n. 4x24 min
tIkäraja: K-7

t

Tuote on uusi, avattu vaan muoveista.
tHinta sisältää ALV 23%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.