Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sohman perheen taakkana on heitä jo useita sukupolvia vainonnut kirous. Kirouksen vuoksi kukaan perheen jäsenistä ei voi halata vastakkaista sukupuolta. Jos näin käy, muuttuu koko perhe tähtikartan kahdeksitoista eläimeksi. Kirouksen takia Sohman perhe on tyytynyt eristäytymään omaan rauhaansa...

Kaikki muuttuu, kun nuori Tohru Honda tutustuu Sohman perheeseen. Torhu saa pian tietää perheen kirouksesta ja pian mikään ei ole niin kuin ennen.

13. jakso: A New School Term Starts!
Lukuvuoden ensimmäinen päivä on käsillä ja Tohru on innoissaan siitä, että Momiji ja Hatsuharu aloittavat opintonsa myös samassa koulussa. Mutta asuntolassa kaikuvat toisenlaiset huudahdukset, kun oppilaskunnan puheenjohtaja saa selville Momijin käyttävän tyttöjen kouluasua. Ja vielä pahemmaksi asiat muuttuvat Black Harun astellessa sisään!

14. jakso: The Adult’s Episode - Yuki’s a Messed Up Snake!
Tohrun kaivaessa puutarhassa yhdessä Yukin kanssa sattuvat he tapaamaan epämiellyttävän vierailijan toiselta puolelta Eläinrataa - käärme Ayame Sohman! Mutta todellinen yllätys on vielä näkemättä, kun Tohru saa selville Ayamin olevan Yukin vanhempi veli.

15. jakso: There Are No Memories It’s OK to Forget
Tohru ja hänen ystävänsä suunnittelevat menevänsä katsomaan Tohrun äidin, Kyokon, hautaa nyt vuosi hänen kuolemansa jälkeen. He eivät voi olla nauramatta muistellessaan millainen Kyoko oli, kun hän vielä eli. Mutta Tohrun hymyn takana on jotain paljon muutakin kuin mitä hänen ystävänsä pystyvät näkemään.

16. jakso: If We’ve Three Then We Don’t Have to Fear Jason
Shigure vaatii, että Tohru, Yuki, Kyo ja Hatori lähtevät yhdessä autolla Sohman järven rannalla sijaitsevalle talolle. Mutta rauhallinen loma muuttuu myrskyiseksi Tohrun saadessa selville, että jokin asia huolestuttaa Yukia ja Kyota.

17. jakso: It’s Because I’ve Been Loved That I’ve Become Stronger
Hatsuharu esittelee uuden Sohman perheenjäsenen Tohrulle - tiikeripennun nimeltä Kisa! Mutta kun Tohru lähestyy Kisaa, puree tämä häntä. Pystyykö Tohru ystävystymään tämän villin mutta hiukan pelokkaan tiikerin kanssa?

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Ääni: Japani (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: Suomi, ruotsi...
Kesto: n. 5x24 min
Ikäraja: K-7


Tuote on uusi, avattu vaan muoveista.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.